Kaðýt 6 hareketini yaparken tacirler topluyordu. Sonra tacirler topladýklarýný satýnca hisse 3 e düþtü. Ama 3 e düþmesine raðmen tacirlerin topladýklarýndan daha fazla hisseye sahip olmuþ görünüyorlar. Gayet ilginç.
Kaðýt 6 hareketini yaparken tacirler topluyordu. Sonra tacirler topladýklarýný satýnca hisse 3 e düþtü. Ama 3 e düþmesine raðmen tacirlerin topladýklarýndan daha fazla hisseye sahip olmuþ görünüyorlar. Gayet ilginç.
3 günde mallarýna kavuþtular öyle parça parça alsalardý her gün þu kadar aldýk diye haber yapacaklardý kimse satmayacaktý
temiz iþ çýkarmýþlar hüüüüp cebe 3 günde 3.30 ortalamayla bi dünya mal ytd.
Güzel sat al yaptýlar yine verdiler ky nin beynine! 2 maliyetli 40 bin lot hissemizi 5,50 ortalama satmýþtýk! Bugün al sat sat alllar ile 3,35 maliyet ile 11 bim lot alým ile tekrar geri geldik spek amca!) ne oyanttýk seni bugün be bana verip benden aldýn hep
)aþaðý biraz daha sürde mallanalým daha!
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Patron için bildik amca fonlarý ilk önce a1 ,ak yatýrým ,sonra vakýf sonra tacirden ortalama 2,20-3,50 ARALIÐINDAN topladý! 5,90 ortalam metroda duran patronun malýný çýkmasýný saðladýlar! (950 bin lot)piyasaya! sonra tacir in yine kendi baþka kurumlardan alýp tacire tahtadan devedilen mallar tacirden granti yat a (patrona)topluca devir oldu tahtadan patrona! o sýra 5,50,6 dan ky ye itelenen 1 mio lot malda 3,50-4 bandýndan geri alýndý iyi iþ deðilmi!)
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Haydi vertu bir tavan yap millet ne oldu desin yap bir güzellik dostum .Spek aranizdaysa para lazým bana
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Yer Ýmleri