Arkadaslar ne olacak bu vertu. Hic adeseye benzemiyor. adese gibi dusundum ama. Nedir sizlerin ongorusu
SalimMustafa
Arkadaslar ne olacak bu vertu. Hic adeseye benzemiyor. adese gibi dusundum ama. Nedir sizlerin ongorusu
SalimMustafa
Teknik görünüm olarak 3,50 üzeri kalýcý olmalý günlük kapanýþlarý!verus daki geri çekilmeyide kullandý 2 gündür silkelemeye bir süre daha oyalanabilir bant hareketleri ile
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yarýn hücreden çýkýþ baþlýyor .Birden olumsuzluk gitmesi için bir tavanlik caný var.Bunu baþarabilecek güç olustu
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Brütten çýkýp da prim yapmayan tek hisse galiba vertu olacak...normal de iyi de bir þirkettir vertu....iþtirakleri çok kaliteli þirketler..ortaðý olduðu kafein dahi son üç ayda 4,5 lardan 7,30 lara çýkmýþ...bu çýkýþ þirkete kar yazmasý lazým...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
6 tl zirvesinden 3 tl ye düþ vede buna raðmen hiç tepki verme...sen ne vicdansýz bir spekmiþsin...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
iþallah batarsýnýz
Yer Ýmleri