vertu ne yapýyon kocum sen
vertu ne yapýyon kocum sen
çakýrdana þarkýsý geldi bir an Allah sabýr versin
kendi adýma söylüyorum, keriz yok burda silkelenecek, malýmý kaptýrmam, % 70 i hala adamlarda düþmesi onlarýn iþine hiç gelmez bence,
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Sirket kar ediyor bizim paramiz eriyor bu nasil bir is,kimse mudahalede etmiyor
LG-D802 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkdaþlar aranýzda istda yaþayanlarýnýz varsa ayýn 9 unda genel kurulu var gýdýp hakkýmýz olaný ýsteyelým bu yapýlanlarýn hesabýný soralýn bu yapýlan haksýzlýk serefsýzlerýn yanýna kar kalmasýn 0 212 290 74 78 buda numarasý arayýn bu ****** analýlar sýrketýn içinimi boþaltmaya çalýþýyor yapýlan ne anlam vermek zor sahte bý haberle hýsseyý kaldýrýyo ayný dakka malý çakýp arkasýný donuyo bu yapýlan haksýzlýk yanlarýna kar kalmasýn
Endeks pozitif hisse kar açýklýyor,temettü vericem diyor halka arz yapýcam diyor ancak hisse fiyatý düþüyor þirket mal çakýyor borsa da iyiniyetle yatýrým yapan bizlerin neyi hedef almamýzý istiyorlar herþey tepetaklak oldu þirket benim güvenimi kaybetti umarým bu hareketleri yasal olarak karþýlýk bulur ben SPKya þikayet etmek için ne yapýlmasý gerektiðini SPK dan öðrendim birkaç araþtýrmam var sonra þikayet edip etmemeye karar vereceðim bu hissede çok þeyi kaçýrdýk hiçbir zaman yatýrým yapýn yapmayýn demem ben güvenmiyorum mecburen hisse baþýma kaldý þirket sahipleri haber salýp üzerimize mal yýkmalarý adil deðil Allah'a havale ettim.Teknik temel herþey tepetaklak oldu hiç memnun deðilim küfür etmiyorum ama çok dua ediyorum.
Kimseyi etkilemek istemiyorum.ben de girtlaga kadar maldayim.bu kadar bariz soguslenmek bu kadar da olmaz dedirtiyor.bunlar iyi niyetli degiller.sirketlerini pazarlama pesindeler.elinde olmayan uzak dursun.her cikis satis firsati bunlarda.umarim bizler yaniliriz.yatirim tavsiyesi degildir.bakarsin 2 lere gelir bakarsin 5 lere gider...
bu hissenýn 5 gozu yok eger olmuþ olsa dun tavana gýden hýssenýn onunu kesmezlerdi çok kýrlý oyunlar donuyo burda ben spk ve býmere yazacam kendýnden bý halt oldu sanký þimdide sýmetrýk kafeýnarz edcekmýþ bu adamýn galýpla arasýnda hiç bir fark yok bu serefsýzlýge bý dur demenýn zamanýgelmedýmý býrýk olalým borsa 80 býndeyken 5,60 olan kagýt borsa 95 býnde nýye 2,80... 5,50 oluurken neye gore cýktý 2,80 gelýrken neye dayanarak düþtü ....býlancosu zarr yazan hýsseler 2 katýna kadar çýkmýþken bundaký durum ne ...Spk ne zaman bu oyuna bý dur dýyecek
Yer Ýmleri