Eylül sonu kur yüksek kapatýrsa güzel deðerleme karý yazicagini düþünüyorum. Nakiti bile yüksek faizden mevduata yatýrdýlar. Bu seviyelerde daha fazla tutarlarsa birileri mallanabilir. Ne yapmaya çalýþtýklarýný anlamak zor.
Eylül sonu kur yüksek kapatýrsa güzel deðerleme karý yazicagini düþünüyorum. Nakiti bile yüksek faizden mevduata yatýrdýlar. Bu seviyelerde daha fazla tutarlarsa birileri mallanabilir. Ne yapmaya çalýþtýklarýný anlamak zor.
Yazdýklarým kiþisel görüþlerimdir. Kendi yatýrýmlarýmý baðlar. Yatýrým tavsiyesi içermesi mümkün deðildir.
Þirkete attýðým iki maillede cevap vermediler. Ama ben sizin elinize vereceðim o lotlarý tepelerden zamaný geldiðinde. Zaman bol sýkýntý yok.
Yazdýklarým kiþisel görüþlerimdir. Kendi yatýrýmlarýmý baðlar. Yatýrým tavsiyesi içermesi mümkün deðildir.
Yatýrýmcý iliþkileri sýfýr. Maslakta verusa bir ofis vertu iki ofis kiralamýþ açýn bakýn finansal dip notlarýn yönetim giderlerine. Sanki honding vertu. Ýstanbul'da olsam gidip bakacaðým ne ne iþ görüyorlar iki ofiste.
Verusanýn ve vertunun iletiþim adresleri bakýn. Ofisler yaan yana 2 vertunun 1 verusanýn kira giderinide vertuya çakmýþlar sanki.
Verusa Holding A.Þ.
Adres: Eski Büyükdere Cad. Ayazaða Yolu Ýz Plaza Giz No:9 Kat:14 D:51-52 34398 Maslak / Ýstanbul / Türkiye
E-mail: info@verusa.com.tr
Faks: +90 212 290 74 91
Tel: +90 212 290 74 90
Verusaturk Giriþim Sermayesi Yatýrým Ortaklýðý A.Þ.
Adres: Eski Büyükdere Cad. Ayazaða Yolu Ýz Plaza Giz No:9 Kat:14 D:49-50 34398 Maslak / Ýstanbul / Türkiye
E-mail: info@verusaturk.com
Faks: +90 212 290 74 93
Tel: +90 212 290 74 78
VERUSA HOLDÝNG A.Þ.
Eski Büyükdere Cad. Ayazaða Yolu
Ýz Plaza Giz No:9 Kat:14 D:51 34398
Maslak / Ýstanbul / Türkiye
Tel : +90 212 290 74 90
Fax : +90 212 290 74 91
Eposta : yatirimciiliskileri@verusa.com.tr
Genel adreste ise 2 þer ofis görünüyor. Yatýrýmcý iliþkilerinde ise 2ye 1 görünüyor.
Yer Ýmleri