yýllýk baz da kar zarar oranlarýna bakýn ilk 15 te hangi hisseler var çok heyecan isterseniz buyrun dencm nthol verus vertu anel bmelk ne kadar kumar baðýmlýsý var ise iþte.Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
yýllýk baz da kar zarar oranlarýna bakýn ilk 15 te hangi hisseler var çok heyecan isterseniz buyrun dencm nthol verus vertu anel bmelk ne kadar kumar baðýmlýsý var ise iþte.Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
hepsinin üretici olmasý bir hikayesi olmasý yatýrýmlarý oluþu para giriþi oluþu hisse daðýlýmý tek el olmayýþý daha birçok sebep bulunabilir.vertu kafeini arz etcem smartiks i arz edeceðim hep yalan dolan diyor herkes bir hikayesi yok bir üretimi yok %70 kadar hisse ptron hissesi en önemlisi hikayesi yok varsada inanan yok inansalarda hacim yapacak yatýrýmcý çeþitliliði yok.Hükümet tarafýndan yürü ya kulum demezlerse yapacaðýbiþiide yok.Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Borsa 89000 düzeltmesi yaparsa görürüz akkoyun kara koyunu 30 50 100 den kaçanlar kimi meþhur edecek.Ytd.
evet abý ayný þeylerý soyluyoruz aslýnda bu hýssenýn toparlanmasý lazým oda lafla olmuyo sunu halka accam bunu halka acacam lafla gemý yurumuyo vadettýklerýnde býrý olmadý surece ne yatýrýmcý bulur nede guven sorununu ortadan kaldýrýr ya halka arzlardan býrý açýlmalý yada acsel arsa iþi olmalý bunlar olmadýgý surece býz daha yýllarca burda yazmaya devam ederýz patronun kollarýndayýz allah yardýmcýmýz olsun
ha bu arada inþalah sen haklý çýkarsýn ben yanýlmýþ olurum bu hayýrlý kandýl gununun hatrýna rabbým en kýsa zamanda býzý bu zarrdan kurtarýr ama dedým gbý acselden arsa haberý halka arzlardan guzel bý haber gelmedýgý surece ben biþi yapacagýný sanmýyorum þimdi grrafýkte bý sýkýþma var ufak bý tepký verecek ama býze tepký degýl trend lazým
Yer Ýmleri