giriþim hissesi deðil mi bu neden giriþmiyor aþýya , test kitine v.s kursun labaratuvarý ben ekipi toplar çalýþýrým parada istemem hisse artýsý yeterdi bana ...
giriþim hissesi deðil mi bu neden giriþmiyor aþýya , test kitine v.s kursun labaratuvarý ben ekipi toplar çalýþýrým parada istemem hisse artýsý yeterdi bana ...
Peki özür diliyeyim sen mutlu ol , ama senin bildiðin senin benim bildiðim benim olsun ,belkide ben ne anlatmak istediðimi anlatamadým anlatmak istediðim grup kaðýtlarýndan birisi hareket ederse diðerine de hareket geliyor bizim borsada genelde ,örnek koçhl de önemli bir artýþ olduðunda grubun diðer kaðýtlarýda genelde hareketleniyor bu yýllarca izlediðim ve þahit olduðum bir durum aslýnda pek alakasý olmasda öyle oluyor iþte hatta ayný sektör kaðýtlarýný bile tetikleyebiliyor ,belirtmek istediðim buydu sizi kýrdýysam tekrar ,tekrar özür dilerim hayat kýsa be deðmezzzzzzzz
Enda enerjiyi halka arz edecekmiþ kim bakar yüzüne
Sermaye tavanýný neden o kadar yükseltmiþ olabilir acaba?
Son zamanlar ortaklýk yapýlarýnda sadeleþmeye gidiyorlardý, onun için oladýlýklardan biri; Pamukova ekektriðin azýnlýk hisselerini Verusa holding ten satýn alma, ve bunun maliyetini bedelli veya Verusa holdinge tahsisli sermaye ihracý ile karþýlama amaçlanýyor olabilir. Sadece tahmin. Uzun vadeli bedelli bedelsiz sermaye artýþlarý içinde olabilir.
Yer Ýmleri