Bir süredir takip ediyordum. Bugün akþama doðru endeksin salmasýyla Vertu da salýnca alým fýrsatý gördüm. Haftaya endeksle beraber gevþeyebilir ama önemli deðil gelecek vadediyor uzun vadeli beklemeyi planlýyorum. Herkese bol kazançlar.
Bir süredir takip ediyordum. Bugün akþama doðru endeksin salmasýyla Vertu da salýnca alým fýrsatý gördüm. Haftaya endeksle beraber gevþeyebilir ama önemli deðil gelecek vadediyor uzun vadeli beklemeyi planlýyorum. Herkese bol kazançlar.
Yatýrým tavsiyesi deðildir..
Kimse yok mu? Ben geldim diye mi yazmýyorsunuz?
Bugün pasta çok ilginç bir þeylerin baþlangýcý olabilir.
Ytd
Yatýrým tavsiyesi deðildir..
bugün ya metro yatýrýmýn malýný sattýlar yada metroya yeni mal devri yaptýlar bu kadar hacim ve satýþ alýþ normal deðil
Geri alým programýnda alýnan 1 milyon lot VERTU hissesini bugün satmýþ. Geri alým programýndan alýnan hisse kalmamýþ elinde. HSCB bugün yoðun almýþ. Umarým yolu açýk olur .
t2 takasta 2 gün sonra hangi kuruma devir yapýldý belli olur yoksa 1 milyon lot böyle sýg bir tahtada satýlamazdý
dün vakýftan 300 bin lot satýlmasý bugünde 510 bin satýlmasý eðer bugünkü þirket satýþlarý vakýftan çýkmazsa
spek vakýftaki hesabýndan dolayý senle spk lýk oluruz haberin olsun þimdiden
patronu tebrik etmek lazým yatýrýmcýsýný düþünmüþ
haber gönderdiði gün hem satýyor hemde satýþýn tamamýný bitiriyor
kötü niyet olsa yönetim kurulu toplandý önümüzdeki günlerde geri alýnan 1 milyon lot satýþ kararý aldýk deseydi
kaðýt bu sýð haliyle bir kaç taban yerdi
tek sorun vakýfýn bir gün önce 300 bin lot satmasý bakalým nerden çýkacak virman vakýftaký oyuncu iyi niyetlimi kötü niyetlimi anlarýz
Garanti satýþlarý þirketin satýþlarý. Vakýf baþka. Bence güzel oldu. Örnek vereyim jants de 100 bin lotu þirket geri alýmýndan 160 TL fiyatla satmýþtý. Þu an 250 yi aþtý. Darýsý Vertu ya. Çok güzel olacak harika haber bence. Ayrýca 4 küsürden aldýðý paylarý 9 Küsüre sattý. Extra 5 bilyondan fazla net kar yazar. Önümüz açýldý. Kesinlikle ytd.
Yer Ýmleri