Yahu çýkan hisse de bu satýþ nedir için kan aglayarak izliyorum diðer hisseleri bir daha aslan bist 100 dýsý hisse almayacagým .
Yahu çýkan hisse de bu satýþ nedir için kan aglayarak izliyorum diðer hisseleri bir daha aslan bist 100 dýsý hisse almayacagým .
yine bulduk borsa artarken düþen kaðýdý hayret bir þey olacak iþ deðil bu bizdeki þans da kimsede yoktur
kaybetmek kolay kazanmak zordur.
25,90 a geldi yine düþtü 25,60 a hayret bir þey hangisine el atsak elimizde kalýyor olamaz yav böyle birþey
kaybetmek kolay kazanmak zordur.
daha düþermi acaba bu borsada düþüþün dibi olmaz derler dibin dibi vardýr
kaybetmek kolay kazanmak zordur.
26 ya gelse bari
kaybetmek kolay kazanmak zordur.
batýrdýn beni Allah kahretsin
kaybetmek kolay kazanmak zordur.
çýkýyordu ne güzel ne oldu böyle gözde çýkýyor dünde düþtü
kaybetmek kolay kazanmak zordur.
Verusa holding ve Vertu listemdeki favori hisselerden ve þu an inceleme vaktim olmadýðý için mevcut bilgilerle ve tahminlerimle cevap vermek istedim.
Verusa Adana Tufanbeyli boksit madenini iþletmeye baþladý.Sanýrým finans ihtiyacý çoktur ve en ucuz kaynak olarak vertu satýyor.Kaptan bakýlabilir ne kadar satacak ve ne kadarý kaldý. Bunlar açýklanmýþtý.
Vertunun fyatý yüksek deðil ama þu an satýþ baskýsýda olduðu için fazla yükseltip satma þanslarý yok .Bu fiyatlarý satýþ için uygun görüyorlar .Ýlk satýþlarýda bu civardaydý.
Vertu deðerli olduðu için kurumsallar bu fiyatlardan kaçýrmazlar ve toplu ve rahat aldýklarý için tercih ederler .Özellikle iþ bankasý bu tip satýþlarýn müdavim alýcýsýdýr.
Ve son olarak bana göre satýþ baskýsý olduðu için fazla gidemiyor.Satýþlar bittiðinde hisse daha rahatlar ve serbest kalýr düþüncesindeyim .
Ýlk aklýma gelenler bunlar .Yanlýþda düþünmüþ olabilirim.Karar sizlerindir.
Yazýlarým , bu forumdaki hisseleri diðer yatýrýmcýlarla karþýlýklý görüþlerle inceleyerek fikir alýþ veriþinde bulunmak amacýyladýr.
Bu sebeple, buradaki yazýlar al sat önerisi olmayýp, bu amaçla alýnýp kullanýlmamalýdýr.
Yer Ýmleri