Gözdeyle bunun baðlantýsý ne
Gözdeyle bunun baðlantýsý ne
vertu ve gozde nýn tek ortak noktasý ýkýsýde giriþim sermaye yatýrým ortaklýgý...
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
Þimdi cafeini halka arz edicez dediler spk ya baþvurular ama ne oldu olan k.y. oldu. Soyleki k.y. halka arz diye satýþ yaptýrdýlar þimdi insanýn aklýna gelmiyor deðil smartx de mi ayný olacak diye yanlýþým varsa beni ikaz edin ama doðruysam yazýk derim Halkdan biri olarak gerçekten samimi soruyorum cafeinin bundan farký neydi ? bir de aklýma þu soru geliyor madem bu olay olacak o zaman bu kaðýda neden talep gelmiyor . Halka arz edilecek se hangi kaðýt iki katýna çýkmadý halka arzedilip de . Fakat ilgi yok hacýme bakýn halka arz ettiðinden beri 2 kere 40 milyon yapmýþ o da 2 senede. Samimi olalým buyuyeceksek hep beraber buyuyelim bir tuglada biz koyalým ama halka bunlarý çýkýp anlatýn.
HTC One M8s cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaþým tekniði düzeldi diyorsam yalan mý atýyorum ? milletimi kandýrýyorum ?
ortada bir gerçek var oda tekniðinin þu durumda güzel olmasý, gördüðümü yazýyorum
hisse 15 aylýk düþenini kýrmýþ,kýrmadan önce ikili dip çalýþmýþ, düþenini tobo ile kýrmýþ, bence mükemmel ötesi bir teknik
ama sen buna hisseye ky çekmek diyorsan senin problemin
bu þekilde yazýlar anca para kazanmaya çalýþan ky nin ayaðýna sýkmaktýr...
![]()
Cumaya kadar buralarda kalýrsa trend baþlamýþtýr. Endeks falanda dinlemez. Dün alan garanti bugün boþaltmýþ. Bugün de Ýþ girmiþ tahtaya. Teknik bence de çok iyi ama ben acsele geçtim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Burasi forum ozenerek kimse hisse almasin teknigine ucuzluguna bakarak isine geliyorsa alsin benimle baskasinin risk algisi farkli olabilir
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
Arkadaþlar yardýmcý olabilecek var mý þirketi fazla tanýmýyorum ama yatýrým yapmak istiyorum teknikiði gerçekten çok iyi birde bugün ki kap haberi ile algýl olumluya döndü sonuçta teknoloji þirketi ve borsaya açýldýðýnda satýlan her hisse bu kaðýda kar olarak gözükecek diye biliyorum biraz daha ayrýntý bilen arkadaþlar beni bu konuda aydýnlatabilir mi ve tabikide Verus'a holdingten farký nedir
Yer Ýmleri