CEMAS hisseleri bu kadar ucuzken VERTU GÝRÝÞÝM CEMAS'ýn satýlmasýnda ve hisselerin toplanmasýnda rol oynamalý..
CEMAS hisseleri bu kadar ucuzken VERTU GÝRÝÞÝM CEMAS'ýn satýlmasýnda ve hisselerin toplanmasýnda rol oynamalý..
...ORGE CEMAS ASUZU SASA PNSUT NETAS CONSE ODAS...
Vertu sýra sana geldi bak, hepsi uçtu.
Vertu asgari 3 tavan, hadiii
Yaklaþik 3 sene sonra eski gozdeme geri dondum..tahtadaki fiyat hareketlerinden anlasilacagi uzre)) ilk sefer 6 tlli fiyatlardan alip 20 li fiyatlarda satmisdim..bakalim bu sefer ne olacak...artik altin madenleri ve diger maden sahalarindan somut haberler gelmeli....madenci geldi haaaniimmmm
Önce oku sonra aklini kullan aklini kullanarak aldýðýn hisse düþerse de ona buna saldirma kimse sana zorla hisse aldirmaz sýðýr aleyhisselam
Madenlerin Vertu ile bir ilgisi bulunmuyor.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Vertu madeni yok, bu arada gözde giriþime dikkat.
evet direk madeni yok emme verusa holding madenleri halka arz edecekse ne üzerinden edebilir..?
Önce oku sonra aklini kullan aklini kullanarak aldýðýn hisse düþerse de ona buna saldirma kimse sana zorla hisse aldirmaz sýðýr aleyhisselam
Yer Ýmleri