Ne oldu? Kime söylediniz bunlarý bilmiyorum ama kimse kimseye burada 2.7 lere düþecek sat demedi, buradaki kimsenin sattýðýný da sanmýyorum. Hem ne oldu da böyle coþtunuz? Bu kaðýdýn kaç defa bu hareketleri yapýp kucaða mal býraktýðýný bilmiyor muyuz? Endeks olmuþ 108 bin, bu Vertü daha 3 deðil...
Burada bizleri suçlayacaðýnýza önce haber salýp sonra mal boþaltanlarý takip et.
Üstüne basa basa diyorum ki 3 üzeri kapanýþlarý pekiþtirmeden hep ayný tehlike var. Bir gün %3 yukarý gider üç gün üst üste iki iki verir al sana eksi 6...
Yazdýklarýmý iyi oku, 2.95 ten dün 400 laot mal aldým ayný anda 2 kademe bastýlar... Ve kapanýþ da 2.86 oldu. Ben vebal sordum mu? Oyun bahçesi mi burasý?
YTD: Yani Yatýrým Tavsiyesi deðildir, beni baðlar....
Arkadaþým ben 2,70 olacak diye birþey demedim ve kimselere de al-sat tavsiyesinde bulunmadým. öncelikle Tobo olabilir dedim ve tobo olmasý için 2,70 lerde sað omuz çiziliyor.. yani ihtimalden bahsetmiþim. Öncelikle insanlara saygýnýz olmalý, ben h,ç birinizi tanýmam etmem, kimselere de hakaretde bulunmadým. Bak adamý görüyormusun Sanel topiðinden buraya peþime gelmiþ, oysa hala elimde hisselerim duruyor.. buranýn adý forum, insanlar fikirleri söyleyebilmek için buralara üye oluyorlar.. söylediklerim doðru olabilir yanlýþta, ben münetcin deðilim sadece grafik paylaþým teknik yorum yapmýþým.. bu kaðýt bir kaç hafta önce zaten 2,70 lerde idi, çok uçuk kaçýk bir rakam demedim ki bu kadar darlanýyorsunuz.. Ayrýca Tobo olursa bu hepimizin faydasýnadýr emin olun.. Lütfen öncelikle SAYGI, Mevlam herkesin gönlüne göre versin..
enteresan olan buraya grafik çalýþmasý atýyorum
kaç kiþinin gördüðünü bilmiyorum ama yorum yapan yok
bu grafikler benim ekranýmda zaten açýk
onlarý kopyala yapýþtýr yorumla internete at linkini buraya koy boþuna çalýþýyoruz galiba
neyse bunlar son olsun artýk..
Yer Ýmleri