tskler haber iþte bu icraat a da geçerse anýnda kar a geceriz. Icraattan kastým arza baþlamasý
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tskler haber iþte bu icraat a da geçerse anýnda kar a geceriz. Icraattan kastým arza baþlamasý
Seneye 2018 veya 2023 olabilir mi
HTC One M8s cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
izinler alýnmýþ ti. o kadar uzamaz yani forumdaslarin moralini bozmayalim Ata yi görüyorum alýþta geçen hafta az da alsa mallarýný toplamaya baþlamýþ olabilirler mi diye düþünmeye baþladým
Düþünmeyin ata patron alýþý olmayabilir
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ata 5000 küsür lot mal almýþ! iþ yatýrým temettü öncesi 200 bin lot 2,86 mal basmýþ yaf arkadaþ þaka gibi bazý arkadaþlar.Ata 5000 lot mal almýþ alsa ne olur almasa ne olur.Senet 2,54 idi 2,51 oldu!Herifler bizi cacýk yapmaya devam ediyorlarmýý ediyorlar.Maliyet düþürmeye devam ! Yorulduk maliyet düþürmekten!Dikkat ediyormusunuz biz maliyetleri düþürdükçe ONLARDA FÝYATI DÜÞÜRÜYORLAR! 2,49-2,40 ilk destekler.
Ytd.Deðildir!
Ýnþallah seni dinleyipte 2.5xx lerden satýþ yaoan olmamýþtýr. ortalamanýzi düþürün demekle insanlara iyilik yaptim. 2.64 den bile toplandýðýný görmüþtüm
Buyur düþür kardeþim yükseleceðini öngörüyorsan düþür 60 kuruþ aþaðýda daha yolu var ozaman!Ayrýca ben satýþ yapýn falan da yazmadým çarpýtma ancak sen 2,70 den buyana ortalama düþürün dedin yazdýn bizlere! senin yazdýðýn ortalama seviyeye gelemedi henüz.
2.64 den aldýðýmý verip daha aþaðýdan yerine koyduðumu yazdým.. Fakat 2.70 den onerim yok be kardeþim .. pd dd 1 olunca yaptým doðrudur.. Fakat 2.7xx lerde onerim yok çarpýtma
Yer Ýmleri