Yukarýda anlattým!Algý anlama sorunu hep var bu ülkede!Ne yani ben büyük yatýrýmcýmýyým!!!

Gelmiþssin buraya patrona laf edildi diye emek var falana ilk önce patrondan yana ha!Sonra ky falan geçiniz bunlarý!Benim bu senette 2 yýl taþýma emeðim var neye nasýl yazarsanýz anlarsanýz yazýnýz anlayýnýz!Ama iþinize gelmediðine beni anlama güçlüðü çektiðiniz açýk ve seçik!Patronu en üçkaðýtçýý!Servetini ilk yaptýðý güya halka arzlardan aslýnda halký ebelemekten yapmýþ bir gün bana bak!Bu milleti ne kadar s.....en peþinden gelirler diyebilen ******** bir adanalý (Adanalýlarý tenzih edeerim bu Adanalýlarýn da yüz karasý)olan niho! Bu yaptýðý þirketler halký ky yi iyi becermekten yapmýþ borsanýn 1996 yýlýnda cebinde metelik olmayan hýrsýz bir adamýýndan bahsediyoruz ve bu þahsiyet þimdi bu güya þirketlerin aslýnda hepsinin sahibi! Servetini bizim gibi ky yi üterek elde etti!Derdin neyse git baþka ky ye anlat!Ha bu adam aslýnda spk da yasaklý! Daha fazla yasak yememeye panamada böyle bir paravan þirket kurmuþ perde arkasýnda kendisi! Spk göreve!Ýsterler ie benle temasa geçebilirler hakkýnda tüm detaylarý verebilirim kendilerine!Daha önce de ifadelerim mevcuttur yetkililere!(Gerçi 1993 yýlýndan bu yana spk içinde de adamlarý var idi)
Yer Ýmleri