Kap taký açýklamayý okudunuz mu arkadaþlar. 1 tl den 1.10a çýkarmýþlar. Ne demek bu ?
HTC One M8s cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kap taký açýklamayý okudunuz mu arkadaþlar. 1 tl den 1.10a çýkarmýþlar. Ne demek bu ?
HTC One M8s cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Enda Enerji Holding A.Þ'nin 300 milyon TL olarak belirlenen kayýtlý sermaye tavaný içerisinde, 234 milyon TL olan þirketin çýkarýlmýþ sermayesinin 66 milyon TL nakit artýrým yoluyla 300 milyon TL'ye çýkarýlmasýna, artýrýlan 66.000.000,00 TL sermayeyi temsil eden her biri 1,00 TL itibari deðerde olan paylarýn, 1,10 TL üzerinden emisyon primli olarak ihraç edilmesine karar verilmiþ olup, Þirketimiz Verusa Holding A.Þ. ve baðlý ortaklýðý Pamukova Elektrik Üretim A.Þ. Yönetim Kurullarý 11.09.2017 tarihli toplantýlarýnda sahip olduklarý sermaye payý oraný (toplam %26,82) doðrultusunda Enda Enerji Holding A.Þ. sermaye artýrýmýna katýlma kararý almýþlardýr.
Son gelen habere göre sermaye artýrýmýna katýlacaklarý için hisse satmýþ olabilirler.belki sesli düþünüyorum..Devamý gelirmi satýþýn tam muamma...Ytd.
Sanýrým Citide bulunan mallar patronlarýn mallarý..satýþ oradan gelmeye baþladý.yatýrým tavsiyesi deðildir...
http://www.borsagundem.com/haber/ver...r-halka/240253 bu iyi haber verus zaten Enda enerjiye vertu üzerinden ortakmýþ. Verus un kaptaki sondan bir önceki haberini okursanýz ortak satýþý konusunda izin almýþ. Þahsen ortak satýþýnýn verus üzerinden olmasýný beklemek doðru verus pd dd 6 ya yaklaþmýþ. Ege nin çukurova elektrik i imiþ Enda..Vertu nun payýnýn % 26.82 olmasý olumlu olabilir mi fikri olan
Yaw bu hisse aralýksýz 1,5 yýldýr düþüyor arkadaþlar bu süre içerisinde olumlu gelen haberlerde oldu ama nafile en fazla bir seans %10 yapar kapanýþta yeniden %1'e düþer...
Hatta hatýrlýyorum bir dönem bilanço harika gelmiþti %12 kadar yaptý kapanýþta %0 geldi yeniden gün içerisinde.
Bravo aynen patron mallarý dolaþýmdaki patron mallarý ve o yüzden belli bir oraný aþmadýðýna sanýrým haber gönderme zorunluluðu da yok!Ancak olumsuz gözüke þuki ellerinde nakit=cash yok demekki ikide bir nakte sýkýþtýklarýnda bu senedi anlaþtýklarý blok manüpülatör alýcýlara devir etmekteler! Bu mendeburlarýn iþlerinden anladýðým budur!
Ytd.Deðildir.
Yer Ýmleri