Yunus akgunun 10 milyon euroya satýþ garantili transferi doðruysa super birsey. Bedava verseler oynatmam.. Cengiz under, yunus Akgün ayný tarz oyuncular bol bol top ezer rakipten top kazanmazlar.. takim onlar yüzünden 1 kiþi eksik oynar. Fb cengiz under yüzünden ciddi yanlýþ yaptý..
Gelelim ramos transferine 37 yaþýndaki adamý transfer etmek Gs a hakaret. Maalesef çok büyük yanlýþ yapýlýyor. Evet ramos gol atar katký sunar ama gs in önceliði ramos deðil. Ayrýca Nelson'a býrakýn 25 milyon euroyu 10 milyon euro versinler satsýnlar gitsin. Þimdi spor yazarlarý çýkmýþ gs 20 milyon euroya razý diyor..
Ederinin 25 milyon euro olduðunu düþündükleri nelsonun yerine 37 yaþýndaki ramosu alýrsan nelsonun deðerinin zaten o olamadýðýný kulüp kendisi itirag etmiþ oluyor. Nelson 37 yaþýna gelmiþ ramostan daha kötü algýsýný kulup kendisi oluþturuyor. Kim verecek o parayý.. Ha bana göre ramos bu haliyle nelsondan iyi o ayrý mesele..
Gs in futbolcu araþtýrma ekibi genç dinamik defans oyuncusu bulmakta zorlanýyorum bana versinler o parayý onlara zýmba gibi adamlar ben bulayým. 1.85 boylarýnda , atletik, suratli , çevik ve agresif 2 bek alacaksýn hepsi bu.. adama kene gibi yapýþarak marke yapacak.. bir bakmada adamýn ne olduðunu anlarim..
Nelson , lyundima, maycon vs vs bunlarýn tamamý yarma gibi hantal adamlar.. duba deðil fit çevik atletik adam alacaksýn.. maycon , lyundimadan edilen zarar nelerdi.. umarým nelsonu da yunus Akgün gibi okuturlar birisine..
Ayrýca adam akilli en azýndan bir orta saha lazým.. toreradan da iyi.. ofansif çaký gibi adam gerekli.. dikine top sürecek.. gedson fernandesden görüþ yetenekleri daha iyi olan birisi olsun yeterli..
Örnek vereyim fb nin aldýðý ferdin atýp iptal edilen golünü gs da atacak oyuncu yok.. verkac ile ceza sahasýna girip kaleci ile karþý karþýya kalýyor.. bunu gedson yapar, fren yapar.. melo olsa o da yapardý... ama torera, olivera, berkan, mitso bunlarý yaparmaz..
Soylemis oldugum tarzda Ýyi orta saha ve iyi defans oyunculari gs a þampiyonlar liginde gruptan çýkmayý getirir.. ( çok zor grup olmadikca).. tabiyki en büyük engellerden birisi de hoca..

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri