O dediðim günün sabahý gsray 18.000 adet 1.52 alýp 1,54 satmýþtým. Dün 22.000 adet aldým bekliyrm. Þahsen fenerliyim. Burada geçiciyim.
Tþk ederim. Spor endeksinde bu aralar trend yukarý döndü. Dipten dönüþ uzun soluklu olur umarým. Gsray grafiði de ben yükseleceðim diye bir baðýrmadýðý kaldý. En son böyle bir grafiðe tspor 1.70 lerden 3,00 lere giderken þahit olmuþtum ama erken vedalaþmýþtým. Bana kalýrsa þampiyonlar ligi ilk maçýna kadar gsray iyi prim yapmalý. Kýsmette varsa faydalanýruz.iyi geceler
terimin açýklamalarý bomba gibi.
bu yýl yapýlan yurt içi transferler (vedat-mevlüt) para fazla versen de olmuyor..
neden ??
geçen yýl amatörce bu yýl profesyonelce ne demek ??
2 hakem göstere göstere kenara...
ya diðerlerine eyyam yapanlar....
kulüpler birliðinin açýklamasý
vs vs vs
zoru baþarmak için birlik olunmalý .......bakalým saðlanacak mý ??
þampiyonlar ligi gruptan çýkýlýrsa ekonomik anlamda dahada tutulmaz...
diðerlerinin korkusu da bu..............
Falcao transferi hayýrlý olsun ortaklar.
Bonservis bedeli yok ...
GM 5 Plus d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazýlarýmýn tamamý ( SPK ) Sermaye Piyasasi Kanunu ; md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamin da Yatirim Danismanligi icerisin de degerlendirilemez , Yatirim tavsiyesi icermez ve yatýrým niteliði taþýmadýgin dan dolayi , Yatirim Tavsiyesi Degildir
Ligde iddiamiz devam ederse Mayis lar bizim zaten.Þampiyonlar liginde disedis maçlar en kötü 3.olup Avrupa kupasýnda yarý final yolu kulübe çok para kazandýrýr.Bilanço güzelleþir.Buda borsa fiatina yansýr.
Yer Ýmleri