Yazdýðým aþaðýda ve doðru tahmin etmiþim 1.81 þimdilik sýkýntý halen sözümün arkasýndayým yazdýklarým arasýndan seçip getiriyosun ben o zamanki kapanýþlara göre yorumluyorum hisse 1.9 hedefini 1.52 iken verdim ve seans için fiyat 1.87-88 iken 87 den sattýðýmý yazdým. Þimdi iki ay sonra hisse 1 lira olunca hani 1.9 mý demiþtin diyeceksin
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
City bank takas oraný
Trabzonspor 10. 80
Fenerbahçe 6. 91
Beþiktaþ 4. 91
Galatasaray 2. 15
Galatasaray maddi olarak daha iyi olmasýna raðmen en düþük seviyede kaldý. Sýrayla takas oranlarý devamlý yükseldi. Gs. Takas oranýda yükselmeye baþlarsa bence 3 tl. Bile mümkün.
Beklemeye deðer buluyorum.
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bt1975'in tahminleri üç aþaðý beþ yukarý tutar. Al sat yaptýðý yerleri de yazýyor Allah'ý var! Yani algýya mahal vermiyor! Hatta "ulan bu adam bu al sat efektif noktalarý nasýl denk getiriyor? Yoksa spek bu ya la?" diye þaþýrýp çay kahve eþliðinde içimden geçirmiþimdir...
Hasýlý, bir algý içerisinde olduðunu da düþünmüyorum. Sizleri bilmem ama genel manada teknik verileri yol belirleme açýsýndan faydalý oluyor bana. Zaten dediði gibi her dediði tutsa sana bana laf yetiþtirmek yerine hisselerde þov yapardý.
Ayrýca 1.61'i defalarca kez vurguladý geçmesi lazým diye. Kaç kere oraya vurup geldik. Ben de onun dediklerine göre kendime bir strateji belirlemiþtim. Son 1,61 hareketini delip geçer sonra 1,9 yaklaþýr orada da kalýcý olursa ilk etap 2,30'larda dinlenme diye hesaplamýþtým. Tam 1,60 civarý mallanmaya niyetlenmiþtim. Hesapta olmayan bir mevzum çýktý. Ekrandan uzaklaþtým. Alamadým kaðýdý. Sonrasýnda da zaten malum 1,70'lerde gezmeler baþladý; 1,90 teðetinden sonra... Alsaydým tatlý bir kar yapacaktým. Kýsmet, yapamadýk. Düþmesini bekliyorum... Ha bu stratejiyi yapmamda bt1975'in verdiði bilgilerin payý var; saðolsun üþenmeden aktarýyor bize... Senin de haklý olduðun bir konu var, teknik bu kaðýtlarda bir yere kadar. O yer de hareket baþlayana kadar. Sonrasý tamamen speðin insafý indikatörü...
Demem o ki birbirimizi suçlamak veya gömmek gibi rövanþist yaklaþýmlardan ziyade speði nasýl indikatörleriz ona bakalým... Neticede hepimiz ayný gemideyiz...![]()
Yazdýklarým sohbet muhabbettir. Yatýrým Tavsiyesi Asla Deðildir. Kahve muhabbeti, çay muhabbeti biraz da mahallede eve giderken rastlaþtýðýn köþe baþý dost muhabbetidir...
Selamlarýmla...
Dexter7995 boþ yapmayý býrakýn ya bir teknik de sen paylaþta görelim adam okadar ugraþýyor zaman ayýrýp burada paylaþýyor birde gelip senin gibilerden laf yiyor bilgin varsa konuþ yoksa sataþma bence kimseye.
Bu hissede neyin tekniðini paylaþacaksýn.Bende onyu anlatmaya çalýþýyorum.
Tekniði bende biliyorum.Dün tekniðe bakarsan saatlik macd hatýrýna 1.80 üstüne gitmesi lazýmdý.Noldu 1.73 kapattý.
Bu hissede teknik iþlemez.Çünkü spor hissesi hemde sahipleri ky dolandýrýcýsý olan bir spor hissesi.
Ha iþ tekniðe bakýlýrsa fenerin çoktan düzeltme yapmasý lazýmdý.ama noldu halen gidiyor.Yani spor hisselerinde teknik iþi çok zor.
Yer Ýmleri