Hocam ben Fenerbahçe hissedarýyým. Ama Galatasaray’ýda izlemekteyimFenerbahçe 2010 yýlýndan beri Takip ediyorum hisse hareketlerini teknik olarak inceledim fakat Bölünme sonrasý olmasý gereken Seviye tespit edemedim Bir öngörünüz varsa paylaþýrsanýz sevinirim. Banka ile ilgili yapýlandýrma açýklamasý yapmayan tek takým Fenerbahçe. Bunun CAS ve Yargýtayla alakalý bir beklenti Ýle alakalý olabilir mi benim beklentim þu an 50 sizce çok mu uçuk Fakat dolar bazlý bakýldýðýnda hisse 2010/11/12 50 $ 30 $ 40 $ seviyesinde hareket etmiþ
Emlak konutun iptal ettiði florya/rica projeleri dolayýsýyla kulübe 360 milyon tl ver arsalarý el demiþ...60 milyon dolar eder.Bence kulüp bunu uluslararasý bir proje ve Nef in birlikteliði ile çözüp çok daha fazla gelir elde edebilir. Hatta 30 milyon taraftarýn 10 milyonu gücü oranýnda yardým etse kulüp bu projelerle uçar.Ne dersiniz?
bt1975 ben normalde almazdim buradan 1,7 satmiþtim ama senin yazindan sonra aldim 1,66 dan ama riske girmemek için sattim 1,6 den
Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir yatýrým danýþmanlýðý icerisinde degerlendirilemez yatýrým tavsiyesi icermez yatýrým tavsiye niteliði taþýmadýgindan Yatýrýmcý profilinize uymayabilirKESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Hisselerin %33,57'si halka açýk. Diðer kýsým ise derneðin elinde. Bedelli yaparlarsa, dernek kendi hisselerinin payýna düþen bedeli öder. Halihazýrda, dernek, sportif A. Þ. ye borçlu. Ayrýca projeler fesih edildi. Dernek, önceden alýp kýrdýrdýðý bedeli, emlak konuta geri ödeyecek. Bu þartlarda bedelli yapmalarý zor gibi. Yine de bu dernekçilere güven olmaz. Eskiden küçük yatýrýmcýyý hep kandýrdýlar. Aysal, bedelli yapmayacaðýz dedi, 3 gün sonra Türkiye tarihinin en yüksek bedellisini açýkladý.
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ama deðerli arsalar boþa çýkmayacaktý? Benim söylemek istediðim iyi bir proje ile bu yuk avantajli duruma getirilebilir.
Yer Ýmleri