GS 'liyim ama bu sene hiçbir maçýný seyretmedim. Bunu da izlemedim, son dakikaya bakýnca kendimi bu yüzden tebrik ettim. Seyretmek için mazoþist olmak gerekir. SM-J810F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
GS 'liyim ama bu sene hiçbir maçýný seyretmedim. Bunu da izlemedim, son dakikaya bakýnca kendimi bu yüzden tebrik ettim. Seyretmek için mazoþist olmak gerekir. SM-J810F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse artýk maç sonucuna bakmýyor. Son bir aydýr böyle. Bundan sonra bakar mý belli olmaz. Bence ilk 1 saatte düþse bile, sonra artý yapar. SM-J810F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE]
Para tekniði yapar.
Vergi iadesinden kulübe 60 milyon tl gelmiþ geçen hafta, o þekilde bilgi verilmiþ basýnda. Haberi olan var mý ? 18.12.2019 da da toplantý varmýþ, belki hareket getirebilir. Berabere kalmasý iyi olmadý
Arkadaþlar GS nin stad anlaþmasý ne zaman bitiyor. Tam tarih
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fener lig baþlamasý ile %100 geçti....maça bakmadý.
Tspor 0.82 den cuma kapanýþ 2.57 %150 üstü maçlara bakmadý.
Bjkas 1.32 dip ten 3.50 görerek 2.90 kapattý...% 100 den fazla..
ÞAMPÝYON GS...1.44 dip ve cuma kapanýþ....2.39
6-7 aylýk periyotta olan fiyatlar ve deðerlenmeler.......
en az pirimli gs
borç,alacak,gelir,bilanço vs vs vs.......avantajlý olmasýna raðmen baya basýlmýþ,baskýlanmýþ......teknik olarak tam þaha kalkacaðý zaman beraberlik durdurabilir mi ??
sanmam
açýlýþta panikçileri ve açýkçýlarý öðle sonu öperler diye düþünüyorum..
ama
sipek bu ne yapacaðýný sadece kendisi biliyor..
sivas-fener
malatya-bjkas
sonuçlarý etkileyecektir........
Yer Ýmleri