Teþekkür ederim arkadaþým gördüðüm þu tahtada þu an agrasif bir oyuncu var 2.27 nin aþaðýya kýrýlmasý hiç iyi olmadý. Þu an 2.27 direnç oldu. 2.19 ise çok önemli bir destek noktasý burasý kýrýlmazsa kýsa vadede sorun yok ve son günlerde 2.25 seviyesine hissenin gelmesine sebep olan citibankýn alýþlarý tahtada satýþ durumunda bu satýþ durduðu an agrasif dediðim oyuncu tahtayý yukarý sert götürecektir. Fakat þu anki teknik görünüm üzgünüm ve umarým yanýlýyorumdur düþüþün süreceði yönünde. Güzel fiyatlara gidebilmesi için bu seviyelerden aþaðý 2 gün düþmesin en kötü 2.15 üstü kapasýn yeter. Ben ise sportif sonuçlar fiyatý çok etkilediði için hissede deðilim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
sayýn bt1975 burada ki paylaþýmlarým bilgi amaçlý olup niyetim yatýrýmcýlarý etkilemek deðildir, 2.4 milyon açýk iþlemi yoktur demiþsiniz, 23/12/2019 tarihli bist 100 açýða satýþ listesinin bir bölümünü aþaðýda paylaþtým, sizlerde her gün yayýnlanan bültenden takip edebilirsiniz, bugün de saat 10.00 ile 16.45 arasý yayýnlanan taþýnan açýk listesini paylaþacaðým,
betta fish filter
images host
GSRAY da 23/12/2019 tarihli toplam gerçekleþen açýk listesidir, sýrasýyla en düþük açýða satýþ fiyatý-en yüksek açýða satýþ fiyatý-açýða satýþ aðýrlýklý ortalama fiyatý-açýða satýþ iþlem hacmi-açýða satýþ iþlem adedi-açýða satýþ sözleþme sayýsý, GSRAY da toplam 2.4 milyon lot açýga satýþ iþlemi gerçekleþmiþtir,
i ll love you for ever
2.40 da aldým paraþütsüz düþtü keþke benim geldiðimi söyleseydim size çýkardýnýz
SM-J730GM cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Deuche var bu iyi info ise agresifimiz
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri