YAZDIKLARIM ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. SADECE KÝÞÝSEL DÜÞÜNCELERÝMDÝR.
Seans sonu ya da yarýn sabahtan Kap a bilgi düþer.Önceki baþkanýn alacaðýna karþýlýk olan hisselerini satýyorlar.Geçen gün de sattýlar.MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ooo dayýcým nasýlsýn senþ görmek mutlu etti beni elindeki halklar duruyormu dayýcým beni sorarsan gsray halk asels üçgeninde dolanýyorum asel artý gs arabayý aldý saðolsun sýra evde þimdi ama hakkýný yemem halk 5 altýna gelecek demiþtin geldi sen neler yapýyorsun dayýcým hayat nasýl gidiyor Türkiyedemisin senden çok sey öðrendim halkýn durumu ne olur dayý kendine iyi bak seviliyorsun..
TH, babasýnýn hayrýna buralarda takýlmaz. Haberiniz olsun.
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu herifler niye hisse satýyorlar?
GT-I9060I cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güzel kardeþim...Bu adamlarda biliyorlar ki birkaç aya belki birkaç zaman içerisinde bu hissenin bu fiyatlarda kalmasý zor...Þampiyon olursa beklenti gerçekleþmiþ olur ve baþladýðý yere döner...Þampiyon olamazsa da beklenti gerçekleþmemiþ olur yine baþladýðý yere geri döner...Bknz Spor hisselerinin geçmiþ tarihlerde yapmýþ olduklarý harekete...Bu yüzden bu hisselerde oldukça hýzlý davranmak gerekiyor...Tamamen þahsi fikrimdir...Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri