Icardi 6 milyon euro
Zaha 4 milyon euro üzerinde
Tetteh 2.8 milyon euro
Ndombele 3.150 milyon euro
Davinson 3.4 milyon euro
Zyech 3.5 milyon euro...
Mertens 2.8 milyon euro ( bu sene de bunu mu aliyor )
Toplamda bu oyunculara verilen yýllýk maas 25-26 milyon euro... euroyu 30 dan alýrsak.. 750 milyon TL yapar...
Ayrýca bunlara verilen imza parasý ve bonservisini var... tetteh, Zaha, icardi vs... bunlara da ciddi para verildi..
Sezon baþýndan beri yaziyorum. Daha bu transfer yapýlmadan önce yazdým.. yazik çok yazýk..
Mesleði futbol.olup bu iþte uzmaným diyenler hangi mantýkla bu oyuncularý alýyorlar.. ayrýca bu kadar para veriliyor... benim mesleðim futbol deðil.. fakat bu transferin hicbirisini yapmazdým..
Buradan da tekrar iddia ediyorum.. Bu iþi çok daha iyi yaparým..
Gelelim okana. Sevgili Okan takým gol atamýyor. Takim çok koþuyor.. fakat karambole futbol oynuyor.. saga sola kosusan panik futbolu var sahada..
Sevgili Okan.. Bu halil dervisiglunda ne buluyorsun.. geçen sene de rasicha harika oynarken hangi mantýkla racihayi kesip yunus Akgün u oynatiyordun... maalesef bana gore çok ama çok yanlýþlarýn var...
Icardi varken dahi yazdým.. zahayi forvette denenmeli diye.. Halil çýkýyor. Hala Zaha kanatta oynuyor.. barýþý ileri uca koyuyor.. Sevgili Okan barýþ Alper kapalý savunmalara karþý çok iyi deðil.. zahayi forvette oynatmayý bir kez denemek zor mu... Takim gol atamýyor!!!!
Zahaya milyon euro veriyorsun... Bu adam.su ana kadar kötü.. bir de forvette dene...
Maalesef okanin futbol anlayýþýndan transferlerine kadar tamamen farklý görüþteyim...
Bernolli ilkedi derki akýþkanlarin kesiti daraldýðý yerde akiskanin hýzý artar.. fakat gs futbol takimi rakp ceza sahasýna yaklaþtýkça daha da yavaþlýyor.. topçular öyle top yapiyorki laylaylom , tin tin diye aðýr çekim birbirlerine pas veriyorlar... Top bir kanattan diðer kanada gidene kadar aylar.mevsimler geciyor..
Sevgili Okan rakip kaleye yaklaþýnca futbol hýzlanýr.. çünkü alan daraldý!!!! Bu fiziðin temel kuralý!!!!
Sevgili Okan elektronlarlarin atomlar bulunma ihtimallerinin olduðu bölgeler vardýr... ayný þekilde rakipten gelen topunda belirli yerlere düþme ihtimali daha yüksektir.. yani Sevgili Okan gs oyuncularý rakip sahaya öyle bir yapýlacaktý rakipten gelen toplarý alabilsinler...
Sevgili Okan fizik derki.. bircismin kütlesi artarsa ivmesi azalir.( newtonun temel yasasi) . galileo diyorki : canlýlar.kuculdukce dayanikliliklari artar... yani demem o ki... Orta sahaya çok çok uzun oyuncu koyma.. max 1.80 koy.. çevik olsunlar.. dayanýklý olsunlar.. dipçik gibi olsunlar.
Yunus Akgün, zyech, cengiz vs vs gibi oyuncular deðil.. daha 18 inde olan Kenan yýldýz gibi güçlü oyuncular benim.futbolumda yeri olan oyuncular
Sevgili Okan hakem diyorsun.. bak mertens çýktý hakemlere deðil kendimize bakmalýyýz, diye açýk ve net konuþtu....sürekli bahaneler
Kaos futbolu izliyoruz. Kaosa gerek yok. Sakýn ve akýlcý bir futbol gerekli.. ama hýzlý futbol !!!!
Her zaman derim.. futboldan gelmeye gerek yok. Bu iþi iyi yapacak çok kiþi var.. genç dipçik gibi oyuncularý seçmek zor deðil.. 750 milyon TL senelik para verdiðin 5-6 oyuncunun katkýsý ortada... !!
Ts-gs maçý göstermiþtir gs in en büyük problemi hoca problemi.. Okan takýma el freninden baþka birsey deðil...
Kaç hafta degil kaç aydan beri yaziyorum.. Zaha forvette denenmeli þeklinde.. icardi sakat falan da deðildi. Okan icardiyi kenara alýp zahayi denemeli þeklinde kaç kere yazdým..
Daha sezon baþýnda halil dervisoglu alýndýðýnda yanlýþ olduðunu yazdým.. 2 kere kiralayýp 2 sinde de randýman alýnmayan halil dervisogluna bonservis verilip alýnýyor.. çöm az verildi vs si yok.. Sanirim 500 bin euro... 15 milyon TL yapar...
Icardi kaç haftadýr yok..( bana göre çok büyük soru iþareti.. sakat oldugu) Okan çýkmýþ hala zahayi forvete koymuyor... maalesef okanda futbol noktasýnda oyun potansiyeli olan birisi deðil.. aynýsýný geçen sene 10 numara oynayan rasihayi kesip yunus akgunu oynatarak aklýnca biseyler yapmaya çalýþýyordu...
En sonunda ts maçýnda halili oynatmadý.. bunu Okan yapmadý.. seyirci yaptýrdý.. seyircinin artýk tahammülü kalmadý...
Gs milyon eurolar harcayarak talim kuruyor..kendi stadýnda her hafta 50 bin kiþiyle maça çýkýyor.. Bu ekonomik þartlarda taraftar bu pahalý bilenlerle stadý dolduruyor... ama Okan noktasýnda tüm maddi olanaklar çöpe atýlýyor..
Gs sezon öncesi çok daha iyi transferlerle hem þampiyonlar ligini hem de ligi domine edebilirdi..
En son þunu da belirteyim.. evet Zaha forvette oynadý.. gol de attý.. bitiriclik iyiydi... fakat Zaha rakip savunmayý zorlayacak baskýyý kuran bir forvet deðil. Gs sezon sonunda zarar etmeden elden çýkarmalý... evet forvet oynamaya devam etmeli.. ama sezon sonunda sutlanmali
Bir mac algilari nasil degistiriyor.Takim kagitlari rezill de eder vezir de.
CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Avrupa kampýna goturulmeyen sacha boey kulübe 30 milyon euro kazandýrdý. Okan sezon hazirlik kampýna bilr götürmemisti. Satýlmasý istenmiþti...
Þimdi yaz transfer döneminde olduðu gibi bu lada abuk subuk yerlere harcanirsa bu kabul edilir bir durum olmaz..
Icardi daha bir iki hafta önce tatilden döndü. Yüzündeki morlukla arabistandaki maça götürülen adam bir anda tatile çýkýyor. Gözünü kaybetme tehlikesinden falan bahsediliyor. Doðru yanlýþ neyse artýk...
Yüzünde morluk olan adam tatile gönderilmez.. takýmla çalýþtýrýlmaz. En kötü düz koþu yaptirirsin. Kondusyonunu koru dersin..
Gs kurumsalligini prestijini bu þekilde düþürmemeli. Bu kaçýncý oldu.. icardi yaz transfer döneminde de aynýsýný yaptý. Geçen sene de bu sene de.. kafa tatili çok fazla..
Ayrýca Okan yüzünden kerem akturkoglunu seyirci ýslýkliyor. Çünkü Okan çok çok kötü yerde oynatýyor. Ceza sahasý içerisinde çok fazla bulunuyor. Ve bu durum Zaha, icardi gibi oyuncularin pozisyonunu bitiriyor. Kerem sol.kanatta. olmalý. Serbest oyuncu statüsü kaldýrýlmalý.. sol bölgeden ceza sahasýna girmeli.. ama asla kaleyi cepheden görecek yere ilerlemeli. Çünkü diðer oyuncularýn pozisyonlarýný bozuyor..
Üstüne basa basa kereme basit anlat diyorum. Kerem sahada hakeme hakkýmý helal etmiyorum diyor..😄 ah caným benim.. çok güldüm.. hakemle yaþadýðý sohbete bakar mýsýnýz.. bir sonraki hafta da hakemler bizi azarlýyor diyor 😄... Kerem iþte..
Ha çocuðun yeteneði var.. ama.basit ve güzel anlatacaksýn.. ve iyi yerde oynayacaksýn...
Ama herseyden önce Okan iyi deðil..
Zaha forvet olmalý. Icardi oynamamalý. Bakambu dönünce forvete konmalý. Vs vs... ama berkan ile gs yol.alamaz.. neden gönderdiniz neden geri aldýnýz
Baþkanýmýz Dursun Özbek'in bugün Doðan Haber Ajansý'na yaptýðý röportajýn tamamýný buradan dinleyebilirsiniz.
https://twitter.com/CimbomFacts/stat...39798293790824
5 þubat 2024
"yatýrým tavsiyesi deðildir"
O forvete aldýklarý ingiltereden oyuncu ne öyle.. yahu yeter.. yazik . 10 dakika oyuna girdi..kendini belli etti. Bunun neresine para verip alýyorsunuz..
Yapmayýn etmeyin.. çarçur etmeyin þu paralarý. Deðiþen en ufak bisey yok.. ömürlerini futbola vermiþ kiþiler bunu topçu diye aldýrýyor ya...
Açýk konusuyorum kuruþ vermem..
Yer Ýmleri