Originally Posted by
refaba
.... BJK benim anteraman yerim 4.40-4.70,ben mantýk yürütürüm borsada,palavra diyenlere tavsiyem pkent ve kent topiðine uðrasýnlar görürler orada,oralara benden baþka takýlan olmadý 2 senedir,TH sana ve diðer arkadaþlara bol kazançlar dileðiylen...ytd.
BJKAS ile ilgili bir kaç satýr yazayým. BJKAS kayýtlý sermaye tavanýný 1.2 milyar tl den 6 milyar tl ye çýkardý geçenlerde. Belki de yeni bedelli yoldadýr kim bilir. BJKAS benim radarýmda yer almýyor, TSPOR da öyle. BJKAS'ýn sportif baþarýsý yok, mali durumu iyi deðil, gelirleri temlikli, bedellilerle ayakta durmaya çalýþýyor. Özsermayesi 5 ay önceki %400 lük bedelliye raðmen hala 2.5 milyar tl ye yakýn ekside. Bu durumda TTK Md 376 yakýn takipte demektir. Ayrýca BJKAS çok sýk manipülasyona maruz kalýyor. Muhteþem altýlý langýr lungur operasyon çekiyor, SPK da geç uyanýyor. En son bu altýlýya 6 aylýk iþlem yasaðý gelmiþti. Adamlar (aralarýnda bayan da var) öyle katakulli çekiyorlar ki hayran kalýrsýn. Aldýklarý hisseleri borsada iþlem görmeyen tipe dönüþtürüp tedavüldeki hisse sayýsýný ciddi þekilde düþürüp hatta yarý yarýya azaltýp hisseye sýkýþtýrma operasyonu çekiyorlar, hedeflerine ulaþtýktan sonra da tekrar MKK ye baþvurup borsada iþlem gören tipe geri dönüyorlar. Þeytanýn aklýna gelmeyecek metotlarý kullanýyorlar. 1 e 20 gitti BJKAS bu yöntemlerle. 4 küsür liradan 90 liraya zumlattýlar hisseyi. Tabii sonra da arka arkaya 15 taban çekti galiba. Bu operasyon çekilirken tahtada sýkýþýp kalan pek çok borsacý da oldu ve maalesef onlar battý. Bu nedenler yüzünden BJKAS ile ilgilenmiyorum, sadece ve sadece dibin dibine geldiðine inanýrsam kýsa vadeli gir-çýk yaparým o kadar. Mesela geçen Mayýs ayýnda 15. tabanýný yaptýktan sonra 18 tl den alýp 2 gün sonra 27 tl den satmýþlýðým vardýr. 2 günde %50 kar fena deðil. Taban çektiði gün kaðýt tavan çekmiþti. TSPOR da öyle, anormal derecede sulandý, sportif baþarý da nanay. Sadece ve sadece FENER ile GSRAY þu anki ortamda spekülasyona uygundur, tabi istenilen sevilere inerlerse. Çok seçici olmak lazým.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Yer Ýmleri