Tabi ki olacak. Kulübün elindeki GSRAY imtiyazlý hisseleri yönetimin kulübün elinde olmasýný garantiliyor ancak Abramoviç hissesi oranýnda yönetimde söz sahibi olacak.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Bilmiyoruz. Resmi bir talep olduðunda belli olur. Ya kulüp elindeki %60 hissenin bir kýsmýný satar veya da mevcut hissedarlarýn rüçhan haklarý kýsýtlanýp tahsisli sermaye artýrýmýna giderler mesela sermaye %50 artýrýlýp 20.25 milyar TL ye çýkartýlýr, çýkartýlan %33.33 lük kýsým ~200 milyon dolar karþýlýðýnda Abramoviçe satýlýr. Kulübün hissesi %40 a, halka açýk olan kýsým %27 ye düþer, 200 milyon dolarýn tamamý sportif a.þ ye gelir olarak yazýlýp özkaynaklara eklenir.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Zeki Müren'de bizi görecek mi ? yahu býrakýn bu hikayeleri. Kim takar yalova kaymakamýný. GS yabancýlara satýlacak mýþ mýþ mýþ mýþ. Yahu bu haberin býrakýn gerçek olmasýný binde bir bile olma ihtimali olsa bu kaðýdý size yedirirler mi ? Hadiii, sabah oldu, uyanma vakti geldi çocuðum okula gideceksin, hadi bakalým. Ben sana kaç defa dedim geç yatma diyeyatýrým tavsiyesi deðildir.
GSRAY yönetiminde vizyon var ise Abramoviç gibilerine blok hisse satýþý yapýlmalý bana göre. Tüzükte ana ortak olan kulübün hissesi ile ilgili %50 nin altýna düþmeme þartý varsa bu deðiþtirilmeli. Artýk GSRAY için sýnýf atlama zamaný geldi. Bunun için de kurumsal yönden yeniden yapýlanmaya ihtiyaç var. Kulübün dar vizyonundan ve yönetimdeki hakimiyetinden kurtulma zamaný geldi. (Þahsi görüþlerimdir)
Yer Ýmleri