-

Originally Posted by
jmk99
GBP/USD paritesine etkisini ne bekliyorsunuz mösyö NewsTr?
Avrupa Birliğinin İngiltere için uzatma kararı GBP için kısa süreli ralli yaptırıyor, diğer konu ise seçimler pek etki etmez zaten anlaşmazlık yüzünden baya bir aşağıda kaldı daha çok aşağı geleceğini düşünmüyorum.
Ancak brexit işi belirsiz halen sonuçlanmadığı sürece yatay gidecek.
-
-
Aydın genç plajda çok zaman geçirir.
Tüyo müyo plaj voleybolu derken yaşıyor arkadaş.
Webster takıntısını daha çözemedim tabiii.
-

Originally Posted by
Webster
Sagol emmi de valla bu forumun tadi kacti
Zoraki yaziyorum...syg

Originally Posted by
admustafa
Ortalık karışmış yine hayırdır?

Originally Posted by
aydinc
Forumcak Websteri seviyoruz ama

Originally Posted by
jmk99
Webster bir markadır.
Geçen gece taraflar arasında sulhu sağladık, sorun kalmadı galiba artık.Anlaşmazlıklar çözüldüydü.
Sonra o sulh çalışmalarına ertesi gün laf edenler oldu, sayfa işgal edilmiş falan diye.
Yahu arkadaş bir okuyun tarihi bir anlaşmazlığı tatlıya bağlamaya çalışıyoruz.Ertesi gün yazanlardan bazıları sayfayı boş yere doldurmuşsunuz falan diye yazınca işin tadı gene kaçtı.
Sn Webstere önerim fon sayfasını oku, yazacağını cafeye yaz kimse laf edemesin.
-

Originally Posted by
myfinans
Geçen gece taraflar arasında sulhu sağladık, sorun kalmadı galiba artık.Anlaşmazlıklar çözüldüydü.
Sonra o sulh çalışmalarına ertesi gün laf edenler oldu, sayfa işgal edilmiş falan diye.
Yahu arkadaş bir okuyun tarihi bir anlaşmazlığı tatlıya bağlamaya çalışıyoruz.Ertesi gün yazanlardan bazıları sayfayı boş yere doldurmuşsunuz falan diye yazınca işin tadı gene kaçtı.

Kucaklaşın olsun bitsin.
-

Originally Posted by
jmk99
Kucaklaşın olsun bitsin.
Benim sorunum yok zaten.Biz arabulucuyuz, amacımız anlaşmazlıkları tatlıya bağlamak.
Anlaşamayanlar kucaklaşsın bizde arabulucu oluruz .
-

Originally Posted by
myfinans

Benim tavsiyem Fon Cafe açsın Sn.Webster
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri