Originally Posted by Webster Tsklr ustadim buyur gel dinlen biraz "Cokyorgun" gorunuyorsunuz 😃 sormayýn 7/24 , bana da rattan lazým aslýnda. Gelmeniz iyi oldu, yorgunluðumuzu alýyor fonlara olan desteðiniz dualarýnýz.
Originally Posted by verytired sormayýn 7/24 , bana da rattan lazým aslýnda. Gelmeniz iyi oldu, yorgunluðumuzu alýyor fonlara olan desteðiniz dualarýnýz. Eyv ustadim Bende gunun yorgunlugunu buradaki mavrayla atmaya calisiyorum..syg
Originally Posted by myfinans 2020'de GPG Plus ve GPG Best geliyormuþ. Plus neki Eksi garantilidir kesin 😃
Originally Posted by Webster Plus neki Eksi garantilidir kesin Serbest fon olacakmýþ.Nitelikliye yani Þimdiki GPG'nin üst versiyonu
Originally Posted by myfinans 2020'de GPG Plus ve GPG Best geliyormuþ. 2021'de de gold ve platinium geldi mi tamamdýr bu iþ
Originally Posted by myfinans Serbest fon olacakmýþ.Nitelikliye yani Þimdiki GPG'nin üst versiyonu Pangaci bir baksin kac getirecek 😃😃
Originally Posted by Webster Pangaci bir baksin kac getirecek 😃😃 Plus Mevduat +2.5, Best Mevduat +3.5
Originally Posted by Webster Pangaci bir baksin kac getirecek Fon kurulmadan getirisini bildirsin, kurucularýda öðrenir buradan.
Forum Rules
Yer Ýmleri