öst iþi sakat geçen senelerde ödenmeyenler batanlar olmuþtu getiriside ppf eskinin likit fonu kadar ya da 1 kaç puan üstü o riski almaya deðer mi hisse senedi bana kendi aldýðýn daha risksiz geliyor bari her an satabilirsin üçe beþe burda battý mý yan gider bide aðýrlýðý yüksekse
keþke öyle olsa daha güzel tahta yaparlar oluþacak ekonomik güçle win win olayý yani þuanki malum fondaki mantýkta insanlarýn bakýþ açýsýda bu düzgün iyi profesyonel yönetim olsun yüzde 5 10 ücret alsýnlar o mesele deðil günlük istikaralrý 100 mk yi býrak insanlar 50 ye bile razý olur gördüðüm bizim insanýmýzda hep kýsa vadeli düþünme kendine yontma vardýr þirket sahiplerinde de böyle borsayý vatandaþý ucuz finansman olarak görürler sonrasýnda da söðüþleme
YFV paylaþýmlarý için teþekkürler konuya hareket gelsin diye sormuþtum![]()
eskileri biliriz adamlar tek lot sayardý hergün alisi velisi bilmemnesi paranýn olduðu rantýn siyaseti ticareti borsasý þeyi vardýr ama kravatlý ama kravatsýz bizimde baþýmýza geldi çocukluk arkadaþýmýz yaptý sonrada çalýþ kazan getir de bizde borsada alalým dedi büyük yatýrýmcý bi abisi vardý kuzeninin tanýdýðý orda da arkadaþlýk selam sabah her þey bitti
Yer Ýmleri