Gpg net rakam %34.51 mk
SM-G955F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gpg net rakam %34.51 mk
SM-G955F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
petrol 64,30 dan aþaðýya düþmediði sürece cýkacak gibi 64,30 dan aþaðýsý 60,10
haftalýk kapanýþý 68,30 yapar ytd
Verileri SPK'nýn sitesinden alýyorum.
Gerisi el emeði göz nuru
Tcd yine eksi 0.82 verdiðini geri alýyor fazlasýyla
Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Sanýrým EID'yi kastediyorsunuz üstadým.Arkasýndaki güçlü Katar sermayesi nedeniyle 2 nci kritere uyumlu. 1 nci kriter için tek çekincem muhteviyatýndaki bazý hisseler; portföy daðýlým raporlama sistemleri ise tam aradýðým nitelikte.
Ekran Alýntýsý.PNG
Takibimde olan fonlar bunlar sayýn dostlarým. Ön tarafta yazýlý rakamlar valör süreleri. Daha önce bahsettiðim 2 kritere ilaveten Valör faktörünü de önemsemekteyim. Mesela fon sepetinde % 15-20 aralýðýnda valörsüz (PPF), % 45-50 aralýðýnda T+1 valörlü, kalan kýsmý da T+2 valörlü olacak þekilde bir planlama üzerinde çalýþýyorum. Esasen bütün kriterlerimi tam ve eksiksiz bir þekilde karþýlayacak bir fon arayýþýnda deðilim. O zaman fon olmaz ben olurum bunun farkýndayým. Kendi risk algým ve yatýrým tercihlerimden fazla ödün vermeden en elveriþli sepeti oluþturmaya çalýþýyorum. Arayýþlarým yeni baþladý.Sanýrým tam kapasite bir sisteme önümüzdeki yýlýn sonlarýna doðru ancak geçerim.
Yer Ýmleri