dostlar tcd hisselerinde son durum nedir?
dostlar tcd hisselerinde son durum nedir?
dostum verdikleri hiç bir rakam güvenilir ve doðru deðil.Dün 1.2970 eksi 0.16 diye paylaþým yaptýlar gerçekleþen ise 1.2961 eksi 0.23 oldu.Bugun ise 1.2975 artý 0.1 diye paylaþým yapýyorlar.En doðru mk karþýlýðý sabah tefaþ üzerinden açýklanacak net rakamla olur.
SM-J710FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kira sertifikalarý kira sertifikalarý piyasasý'nda iþlem görürler. Bazý günler sertifikalar deðer kazanýr bazý günler de deðer kaybederler. Kira sertifika fonlarýnýn fiyatlarý da buna göre belirlenir. Kira sertifikalarý tahvil ve bono piyasalarýna benzer hareket ederler. Genel olarak faizler yükselip bonolar deðer kaybettiðinde sertifikalar da deðer kaybeder, faizler düþüp bonolar deðer kazandýðýnda sertifikalar da deðer kazanýr diye düþünebiliriz.
bu günlerde görüþmedim. Bu fon, aslýnda güzel ama ülkemizin içinde bulunduðu konjonktürden dolayý borsamýz toparlanamazsa illa ki düþüþ olur. Aslýnda önceki görüþmelerimizde olasý seet kayýplarda ne olur dediðimde düþüþ günlerinde de artý yazdýðýmýz günler olabilir, daha ziyade aylýk getirilere bakýn demiþti
Tahvillere paralel hareket etmediklerini gördüm dün ve bugün(daha eski verilere bakmadým).
Ziraat valörsüz olan ZPK nýn bugünkü getirisi mk 17.33 ,t+1 valörlü ZPG nin bugünkü getirisi mk 34.45 olmuþ.Ppf si TZL ise iki gündür mk 14.81 civarý getirmiþ durumda.Sanýrým ppf yerine kira sertifikalarý fonlarý bugünlerde daha iyi getirecek.Bir de verim mantýðýný çözebilseydik iyi olurdu.
Yer Ýmleri