Operasyon baþlamadan Önce tcd sattýp döviz içerdiði icin krf adlým dolar cýkmasýna ragmen düþüyor![]()
EID - Son Fiyat (TL) 0,057904 Günlük Getiri (%) %-1,3997
Ýlk parti alým yapýldý.EID- Son Fiyat (TL) 0,058137 Günlük Getiri (%) %1,0288EID - Son Fiyat (TL) 0,057545 Günlük Getiri (%) %-0,62
2nci parti de tamam. Bugün son parti alýmýný yapýp kenara çekileceðim.
--------------
57.862 ortalama ile Hisse fon dünyasýna tekrar adým atmýþ olduk.Bakalým iyi mi ettik ?
Cuma günü kapanýþý en azýndan borsaya paralel eksi gelir diyordum ama öyle olmadý. Demekki iyi trade etmiþler.
dostum, bu fonlar doðrudan döviz almýyor ki, eurobondlara yatýrým yapýyorlar. türk eurobondlarýna satýþ gelince de dolar yükselse dahi dövizin yükseliþinden istediðin ölçüde yararlanamýyorsun. daha önce baþýma geldiði için kaç defa yazdým bu durumu. madem sýkýntýnýn artacaðýný tahmin ediyorsun. hiç uðraþmayacaksýn fon mon. aslanlar gibi dolarýný alacaksýn. bu iþler iþ deðil.
Ýþbankasýndan fon alýmý yapamýyorum, deneme yapan var mý, sabah alým satým yaptým bir saattir alým yapmaya çalýþýyorum ama aktif deðil, satýþa izin veriyor ama
ALE-L21 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Endeks toplamak icin guc aliyor gibi...
dostum dolar 5,90 altýna girmeden zor. cuma günkü yükseliþ te yalandan demiþtim farkýndaysan. yani ya borsa yalandan yükseliyordu, ya da döviz ve faiz. hangisinin yalandan yükseldiði, bu gün anlaþýldý. þayet borsa yükselecekse döviz ve faizde de düþüþ olmasý lazým. üçü birden yükseliyor ya da düþüyorsa bir ayak, yalan söylðyor demektir.
Yer Ýmleri