dün akþam borsa kapanýrken fonda olan hisseleri ve sonrasýnda da onsu duyunca dedim hayýrlýsýinþ devamý gelmez
dün akþam borsa kapanýrken fonda olan hisseleri ve sonrasýnda da onsu duyunca dedim hayýrlýsýinþ devamý gelmez
Dün yayýnlanan daðýlým raporundaki hisse fiyatlarýný iki günlük karþýlaþtýrdým bir düþüþ deðil yükseliþ olmasý gerekiyor fon fiyatýnda. Fakat fon toplam deðeri 20 milyondan 27 milyona yükselmiþ 7 milyon artmýþ bu durumda 7 milyonluk yeni giriþle açtýklarý pozisyonlar etkili gözüküyor dün gelen negatif getiride.
Düzeltme yapsýn bir bakalým ona göre dün bir arkadaþ söylemiþti bunlarýn girdiði düzgün kaðýtlara bizde girip fon yapabiliriz![]()
aynen olabilir ama bunlar hiç al sat yapmýyorlar mý al tut yapýp temel analiz yerine veya bekledikleri yere göre mi satýþ yapacaklar fon yine güncellenmiþ galiba o zaman bu türev piyasalarýndan demek ons vb halbuki hisse bazlý fon olarak dün daha iyi performans göstermeliydi bugün kar realizasyonlu yatay eksili artýlý endekste olduðu gibi
EID'yi izliyorsunuz deðil mi üstadým. 20 K kadar koymuþtum 1 hafta önce. Keþke daha fazla koysaymýþým diyeceðim ama portföy büyüyünce yöneticiler ayný süratte uyum saðlayamýyorlar gibi bir his oluþtu bende TCD yi görünce. Bir o kadar da eski günleri yadettirdi; mallarý en üstten fonlara yýkýp aylarca taþýtma iþleri. Bizde hisselerde beklerdik koyun gibi, geri dönsünler de hissemiz yükselsin diye. Ne günlerdi.
Yer Ýmleri