Yağmur yağmaya başladımı ne
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yağmur yağmaya başladımı ne
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çinden gelen swap haberi hükümetin acil para ihtiyacını bir müddet ötelemesine sebep olabilir, bu durum da imtiyazlı hisseler üzerinde geçici bir baskıya neden olmuş olabilir. Herkese bol kazançlar arkadaşlar ve azim başgan
Dip direnç kavramları gecersiz olan bir hisse.iş bankası nın yüzde 28 CHP ye emanet Atatürk'ün mirası olan hisselerinin hazineye devri olmuyacak diyebilirmisiz. Başka sorum yok hakim bey.
Y.t.d
Hisseyi ucuza almak için çeşitli oyunların oynandığını çok gördük.
Ekonomi zaten krizdeydi. Korona ile kriz dayanılmaz boyuta geldi.
Kurtlar sofrasında koşullar mükemmel.
Bankaya ve hükümete yakın çevrelerdeki alıcılar, elinde iskur bulunan küçük yatırımcının paraya sıkışıp, hisseyi ucuza elinden çıkarmasını da bekliyor olabilirler.
Ve sırf bu yüzden olaya müdahale erteleniyor olabilir.
Mümkün olduğunca dayanıp satmamakta fayda var. YTD.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Seçim kanunu veya siyasi partiler kanununda yapılacak bir değişiklik yapılması gündemde biliyorsunuz. Ben bizim mevzunun bu arada halledileceğini düşünüyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhabalar
Yarın Yassıada görüşmeleri var mecliste Adnan Menderes daha önce 1951 ve 1953 yıllarında galiba yanlış hatırlamıyorsam CHP’nin mallarına el koymuştu. Şimdi yüksek adelet divanı kararları yok sayılırsa bu konu da iş bankası Atatürk hisseleri de var diye biliyorum bu konu da fikri bilgisi olan üyelerin müsait olduğunda yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler.
Kanunda geçti
şimdi sırada ne var acaba?
Yer İmleri