Yeni dönemde siyasi partiler yasası gündeme gelecek bizim işle direk ilgili. Garibime giden daha önce CB konuşmasıyla 570 i görmüştük, şimdi bir söylem olmadan 510 lardayız. Önümüzdeki haftayı merak ediyorum.
Yeni dönemde siyasi partiler yasası gündeme gelecek bizim işle direk ilgili. Garibime giden daha önce CB konuşmasıyla 570 i görmüştük, şimdi bir söylem olmadan 510 lardayız. Önümüzdeki haftayı merak ediyorum.
Sadece 700 tane olan bir kurucu hisse 100
Bin dolar bile etmiyor,dunyada ornegi yok.
Surekli muzayedeye aciliyormu arkadaslar? Acilirsa dusunemiyorum;)))
Sayın yakamoza en derin saygı ve sevgilerimle.... Önce Rabbimin sonra onun vesile i nişanıyla paraya doyduk ybtas da.Artık buralarda oyalanmaya gerek kalmadı hoşçakalın geçmiş olsun.
Merhaba arkadaslar, isyatirim hesabimda ISKUR icin pd/dd degerinin 0.02 olarak guncellendigini goruyorum. Bu durumun sistemsel bir hata olma ihtimali nedir?
Piyasa değeri defter değeri oranı, ya da kısaltılmış gösterimi ile PD/DD oranı bir hisse senedinin piyasa fiyatı ile muhasebe değerini karşılaştırmak için kullanılmaktadır.
İŞKUR için defter değeri yaklaşık
25.738.000 ₺ olarak gözüküyor.
513.000/25.738.000=0.0199=0.02
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayin Nebo58,
Tam miktari hatirlamamakla birlikte gectigimiz cuma gunu bambaska bir deger oldugunu hatirliyorum. Bu yuzden sorma geregi duydum.
Yer İmleri