Bu hissede 300de hikaye 500 de hikaye esas film devir veya imhada kopar tabi olursa
[QUOTE=borsa_simsari;5390831]bakalým düþüþ burada duracak mý? ilerleyen günler ne gösterecek? iþkur 150 bin olursa 3 tane, iþatr 100 bin olursa 1 tane, iþbtr 25 bin olursa 5 tane alabilirim duruma göre[/QUO
Ýnþallah her þey gönlünüzce olsun. Yalnýz elinizde senet yokken senetleri bu kadar kötülüyorsunuz.. Alýnca ne yapacaksýnýz bilmiyorum. Bu kadar kötü ve pahalý senetleri ne yapacaksýnýz sizin adýnýza üzüldüm þimdiden...![]()
Bu hissede birgün garanti bankasý gibi çarþaf çarþaf haber eþliðinde güzelliðini yapacak hiç þüphe etmiyorum ama çok uzadý be
3 sene içinde 7 bin tl den 560 bin tl lere çýkan ve 80 kat artýþ gösterip geri dönen hissede neler oluyor? kurucu için yinede þunu söylerim anasözleþmede yüzde 10 kardan payýný alýr yazýyor. ama iþatr ve iþbtr için ne yazýyor. ha yazmasý önemli mi adamlar sözleþmenin üstünden geçip 1 lira gibi bir temettüyü veriyor sonuçta. buna kim engel olabiliyor? hangi mahkeme karþýsýna çýkabilir? bunlar tam bir muamma geleceðe yatýrým çok zordur. þanþ herkeste yoktur. evet 7 býnden alsaydým dünyanýn en þanslýlarý arasýnda olurdum.
Sedat Peker 9. bölüm 1:11' de ÝþBankasýndan bahsediyor. Ýlginç..
þimdiye kadar fragman a bakýp durduk.bundan sonra film oynuyacak.sonunu kestiremeyen salondan çýkar.
Yer Ýmleri