O saçmalýk vardý bizde aldýk ama iþler sarpa sardý kýsa vadede
O saçmalýk vardý bizde aldýk ama iþler sarpa sardý kýsa vadede
Deðerli ÝÞ BANKASININ KURUCU HÝSSEDARLAR ARKADAÞLAR ;
SÝZE ÞAHSÝ FÝKRÝMÝ BEYAN EDÝYORUM;))
DEFTER deðeri 84.805.287,63 (SEKSEN DÖRT MÝLYON SEKÝZYÜZBEÞ BÝN ÝKÝ YÜZ SEKSENYEDÝ TL ALTMIÞÜÇ KR) OLAN KURUCU HÝSSEMÝ ÝMHAAAAAAAAAAAAAAAAA DIÞINDA YADA GASP ETTÝÐÝ HAKKIMI DÜZELTEREK KAR PAYI VERMEDEN ALLAHIN bir kulu bana iþlem yaptýramaz nokta.kýsaca ya KAR payýný adam gibi ödeyecek yada deðerini verip BORSADAN ÇEKECEK.YAZDIKLARIM ÞAHSÝ GÖRÜÞÜMDÜR BENÝ BAÐLAR KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.unutmadan deðerli bir abimin notunu paylaþayým (ELMAS )çamura düþtü diye özelliðini deðerini hiç bir zaman kaybetmez saygý ve sevgi ile kalýn
Tavandan, 7381000 2 alýcý pazartesi gelecekmi bakalým
kafasý çalýþýyorsa gelir bu fiyattan alan adam sence onun bunun sözüyle gelmiþ diye düþünmüyorsunuz herhalde bilmem anlatabildim mi kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.(inanýn ytd kelimesini yazmak kadar saçma bir zorunluluk yok yani insanca düþüncemizi bile yazamýyoruz çünkü bu ülkede konuþmak bile yanlýþ anlaþýlýyor.)
Saçmasapan konuþma be 5 yýldýr olayýn içindeyim sanamý soracam satmayý artis hiçbir fikre tahammül yok galiba kýsa vadede diye yazdým üstelik sanane
Yer Ýmleri