https://youtu.be/hd8c0JtnBRc
GM 5 Plus d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Özet olarak daha öncede alýndý bu hisseler ama sonra geri verildi dedi.Þimdide yapýlmak istenen sivil darbe ,biz bankaya hiç karýþmýyoruz pay almýyoruz dedi
Görünen o ki her iki kanatta da. Herþey hala havada duruyor. Akpartinin eli güçlü gibi... ama Ali Babacan gibi düþünen bir yargý ile “baðýmsýz yargý ile“ bu iþ yokuþa sürülebilir.. benim asýl merak ettiðim þey, diyelim ki iþbsnk hisseleri hazineye devroldu. Biz ve bizim gibi insanlara paralarýný verdiler hisselerini imha etttiler.. sonra CHP yargý yolu ile geri haklarýný talep etti. Sonra ne olacak, bizden verdiklerini geri mi alacaklar, sorular sorular, sorular. Yorulduk valla. Bu taraflý sunucu Ismaili de hiç beðenmiyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ayrýca Ali Babacan dan bahsettiler.Ali Babacan ‘’çok önceden beri bunu yapmak istiyorlardý ancak biz engelledik ‘’dedi
Miras hukukuna çok saygýlý iseniz,Dedem de bana yýllar önce miras olarak býraktýðý hisselerin temettü hakkýný neden gasp ettiniz.
Devletin isteyipte alamayacagi hiçbisey yok. Meclis yoluyla alamadi diyelim bankaya sermsye artisi yaptirsa nasil karsilsyacak . Karsilanamayan sermaye artisina kayyum atsnir diye biliyorum
Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri