MARSLI sattýn dimi elindekileri...
MARSLI sattýn dimi elindekileri...
Abdulkadir Selvinin yazdigibsiyasi partiler ve secim yasasinin Ekim de meclise buyuk olasilikla gelecek olmasi olasiligi Imtiyazli hisselerin imhasi icin surenin cok daraldigina isaret ediyor
Partiler yasasý çok uzadý. Ama içeriðinde bizimle ilgili bir güncelleme gelirmi orasý net deðil o yasaya çokta güvenmemek lazým. Selvinin yakýn zamanda bu konuda bi yazýsý varmý bilmiyorum daha önceleri ilk komisyon kurulduðunda biþeyler yazmýþtý diye hatýrlýyorum. Þöyle bir yazý yazmýþ temmuzda partilerin ticari faaliyetleri ile ilgili bi güncelleme göremedim.
https://www.google.com.tr/amp/s/t24.com.tr/amp/haber/abdulkadir-selvi-yazdi-iste-akp-ile-mhp-nin-secim-ve-siyasi-partiler-yasasi-taslagi-uzerinde-uzlasmaya-vardigi-ve-varamadigi-maddeler,968511
Cumhurbaþkaný Erdoðan: "Çok ciddi bir yatýrým hedefleri, yatýrým planlarý var. Ýnanýyorum ki çok kýsa zamanda Birleþik Arap Emirlikleri ülkemizde ciddi yatýrýmlara girecek."
ayýn 26 kuruluþ tarýhý kurucular a bir güzellik yapsa iyi olur. normal de bu zamana kadar yaparlardý ama kendilerinin medya da gelecegi göremeyen hep kendi istedikleri gibi surecek sanan bir sürü aptal yönetim kurulu olarak tarihe gececekler bu kasadan cýkacak paradan daha cok acý verecek inþallah
Bu hafta hedef 300 lere yolculuk var anlasýlan alan sevinemiyor hep bir satýcý
var satan ya haber düþerse diye endiþeli fiyatý yukarý cekiyor izlemek daha zevkli bir gün birinin elinde patlayacak satanýn kötü bir yatýrým olarak anlatacak öbür boyu
Yer Ýmleri