-
Bu fiyatlar bana çok komik geliyor 😊 e devletten blokaj koydum kafam rahat gelecek güzel günleri bekliyorum. Yolda karşıma ne çıkarsa çıksın "Dönen dönsün, ben dönmezem yolumdan" diyerek 5 yılı devirdik. Önümüzde deniz gibi bir düşman, ardımızda düşman gibi bir deniz yakmışız gemileri.. Tüm hissedaşlara selam olsun.
-
Aleyküm selam olsun. Ayaz yemiş kurdun ayak izidir bu zaman.

Originally Posted by
Vekil1924
Bu fiyatlar bana çok komik geliyor [emoji4] e devletten blokaj koydum kafam rahat gelecek güzel günleri bekliyorum. Yolda karşıma ne çıkarsa çıksın "Dönen dönsün, ben dönmezem yolumdan" diyerek 5 yılı devirdik. Önümüzde deniz gibi bir düşman, ardımızda düşman gibi bir deniz yakmışız gemileri.. Tüm hissedaşlara selam olsun.
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
-

Originally Posted by
Black_broker
Milletin kafasını karıştırmaya çalışmayın lütfen. Bu taa ne zamanın haberi yeni değilki.
-

Originally Posted by
rıfkıefendi
Milletin kafasını karıştırmaya çalışmayın lütfen. Bu taa ne zamanın haberi yeni değilki.
Kafan neden karışıyor Rıfkı ilgili sayfadaki haber güncellenmiş onu gördüm paylaştım. Kafası karışık Rıfkı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Originally Posted by
Black_broker
Kafan neden karışıyor Rıfkı ilgili sayfadaki haber güncellenmiş onu gördüm paylaştım. Kafası karışık Rıfkı
Benim kafa karışık değil. Haberi iyi okursan anlarsın. 2 sene önceki haberin tarihi değişmiş sadece yoksa aynı haber aklını çalıştır biraz.
-

Originally Posted by
rıfkıefendi
Benim kafa karışık değil. Haberi iyi okursan anlarsın. 2 sene önceki haberin tarihi değişmiş sadece yoksa aynı haber aklını çalıştır biraz.
Bende oraya işaret ettim Rıfkı
-
Bu döviz işine hazine olarak el atıldıysa benim anladığım hazine yakındır ilk 3aylık vadelide ki mevduatlara hazine kura göre destek atacaksa, işe göz dikilmiş olabilir.

Originally Posted by
btrbtr
1 isbtr 50 bin isctr ye fitim

) ytd.
GM 5 Plus d cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri