Kiþinin imaný sorgulanacak birþey deðildir Allahla kul arasýndadýr. Öyle 3 kuruþa 5 köfte yok. Siz biliyor musunuz bu sayfada kimler al satla 1i 1000 yaptýðýný. Maliyetleri sýfýr. Ortalýkta kimseye söyleme söyleme deyip 100kiþininde haberi olan mevzular var hepside benim kulaðýma geliyor. Düne kadar hükümet banka oturdu anlaþtý diyenler baktýlarki olacak gibi deðil mal boþaltmak için þimdilerde banka kendisi imha edecek demeye baþlamýþ. Doðruyu söylüyorum diyemi imansýzým. Sakýn ola bu fiyatlardan birilerini gaza getirip aldýrmayýn ve sakýn ola danýþýklý alýþ satýþ yapmayýn. Ýmansýzlýk bunlardýr vesselam...
Yazmam hasýl oldu🤔 Hisserllerde dikkat ettiyseniz alýcý tahtacý demiyorum hep küsüratlý rakamlar giriyor özellikle isbtr de.. Öyle çakallar var al sat yaparak maliyet sýfýrlama ya gidiyor özellikle invset gibi sitelerde sürekli yorum yaparak bende bu kadar hisse var Maliyet þu bu,indirsin tabana bir ön lot daha alacaðým.Ulan diyorum adiler siz giderken biz geliyorduk.Madem hissenin imha yada devir olayý için satýn aldýnýz neden her gün fiyatlarla ilgileniyorsunuz..Tabi onlarda biliyor iþi amaç beklenti satýn almak milleti yolmak..Ýmha olacaðýný bekleyen atar kasaya mkk yapar yatar üstüne.Kim bu hisseler ile ilgili fiyat yorumu yapýyorsa bilinki o en büyük katýksýz o.. çocuðudur..ytd Hisslerimi paylaþtým.
Bu arada kurucu hisseler muhakkak imha olacak tabiiki. Benim yazdýklarýmý yanlýþ anlamayýn. Ama ne zaman imha olacak? 2030damý 2050demi. Belkide 2022de. Bunu biliyorum diyenlere inanmayýn. Þöyle oldu böyle oldular yalan dolan. O bilgiler sana bana gelmez. Gerçek bilgilerin yayýlmama gibi bir huyu vardýr. Piyasada hep yalanlar dolaþýr. Hükümet konuyu gündeme getirdi 1 2 yýl içinde imha olur algýsýyla hisseler yükseldi mevzu bu yani... hükümetinde yimha etme olasýlýðý 2018deki ateþ gibi deðil þuan... çýkýpta haber almýþ gibi banka imha edecek demek neyin nesidir...
Bankaya çalýþýyorsun diye iftira atmýþ bir arkadaþ. Komedi. Ýmhaya niyeti olsa bankanýn 10yýl önceden baþlardý... toplasa 5000 6000den toplardý.
Tahtacý (Alýcý) ne zaman bu o.ç çocuklarýndan kurtarýr o zaman hisseler hak ettiði fiyata gelir.Adamlar küsüratlý sayý girerek al satýn önüne geçmeye çalýþýyor.ya tabandan serbest fiyat girersin ya tavandan serbest fiyat girersin ya mkk yaparsýn yatarsýn beklersin.Yok öyle üç köfteye beþ kuruþ 500 den aþaðý vermem yok maliyet kurtarmýyor Tahtacý sür yukarý ancak alýrsýn benim kini gibi gibi.Tabi milletin tek derdi size para kazandýrmak.La hangi a.m.k çocuklarý bunlar..Ben de bir yorum yapayým alýrsýnýz benim aleti...Ytd Hisslerimi paylaþtým 🤔
Ýþin özü iþkur 1milyon isbtr 100 bin yapacaðýn isatr 500 keseceksin onun bunun sesini döneceksin yüzünü dýþ düþmana ama bir býraksa içteki düþmanlar yakamizi
Yer Ýmleri