Mümkünse ödeme çekinde Namýna yerine, "Çanakkale de bedeli ödenmiþtir"Yazilmasýný Arz ve rica ederim...
Mümkünse ödeme çekinde Namýna yerine, "Çanakkale de bedeli ödenmiþtir"Yazilmasýný Arz ve rica ederim...
gönlümden geçen, devir olmadan bankanýn durumu düzeltmesi, bizim, ttk ve tdk nýn hakkýnýn verilmesi. paralarýn sarayýn þöminelerinde yanmasýný istemiyorum þahsen.
Fikrinize saygý duymak la beraber sizce bu adamlar bu millete yaðmurlu havada su verir mi?Ne dediler genel kurulda hak sahiplerine "iþte yargý orada" vay be ne aðýr bir söz.. Bu ne demek kapýyý arkadan kapatýn.Kime söylüyorsun Senin çalýþtýðýn yerin kurcusu hisse sahibine dolaylý olarak sahibine..Þu unutulmasýn sen çalýþan sýn kapýyý gösterdiðin adam Asli unsur...Hak kýn seni beni onu þusu olmaz..Hak haktýr.Nokta..
Benim yada birilerinin hiç bir fikrinin yada kiþiliðinin önemi yoktur..
Kader hükmünü icra edecektir..
1991 yýlinda olanlardan dolayý bankaya kýzýyoruz evet, banka haklarý gasp etmeseydi bu hisseler elimizde olacak mýydý, belki varlýklarýndan bile haberimiz olmayacaktý, duysak bile kaçýmýzýn ilgisini çekecekti. þu an bankaya kýzmayacaktýk ama banka iyi ki böyle birþey yapmýþ ki bu hisseler bizlerin eline geçmiþ umut kapýsý olmuþ her þerde hayýr aramak gerekir, hayýrlý sahurlar.
tik tak tik tak saat iþliyor artýk.her gong vurduðunda uykularý kaçýyor.
Yer Ýmleri