Fabrikatör ü anlamayan iþ bankasý mevzusunu anlayamaz...
Selam olsun muebbetler koðuþuna...
SELAM olsun çelik gibi irade sahiplerine..
Hak gelecek batýl zail olacak...
Fabrikatör ü anlamayan iþ bankasý mevzusunu anlayamaz...
Selam olsun muebbetler koðuþuna...
SELAM olsun çelik gibi irade sahiplerine..
Hak gelecek batýl zail olacak...
he he anladým yaww..![]()
Günaydýn müebbetlik arkadaþlar.Bir yoklama yapsak eskilerden kimler hala gemidedir acaba.Bu iþin madde kýsmý hariç birde yüzyýllýk hikayesi var.Eminim büyük bir roman çýkar.
korucum
meslinak
Fabikatörü uzun zamandýr takip ederim. Ben ne zaman onun yazdýklarýný okusam aklýma yüzüklerin efendisindeki ak sakallý gandal gelir. Öyle bir imaj çizmiþ bende. Selam olsun kendisine...
25/08/2023 Tarihli Bölünme kararý ile ilgili olarak 28/08/2023 tarihinde gerçekleþtirilen telekonferans
Senin durumunu da gördüm üzüldüm doðrusu marangoz üstadým. Þimdi hisselerin yükseliþini gördükçe, bak satmasaydým þimdi þu kadar param olacaktý diyorsun ama artýk geçmiþ ola. Zaman sabýr edenlerin zamaný. O yüzden boþver millet zaten neyin ne olduðunu biliyor.
Marangoz 5 tane varmýþ sende þu an dursa dediklerinde haklýysan bile þu an min 20 milyon tl paran vardý az buz biþey deðil anladýk sattýn ve sana göre bu iþ olmayacak ttkya raðmen herþeye raðmen yeter dostum geçende dedim nasibinde yokmuþ hayýrlýsýný dile amma uzattýn negatif manada bu iþi dahada sana biþey demiyorum selametle
Yer Ýmleri