-

Originally Posted by
Serber
Bu hisseyi bana tavsiye eden Serhan isimli şahıs, buradan kaç kişiye tavsiye etmiştir acaba
Tanımadığın birisinin tavsiyesiyle bilmem kaç milyonluk hisse mi aldın; nasıl bir kafa bu?
-
Yooo tanıdığım biri, yüzüne yakında söylicem zaten biraz daha oynamasını izliyorum. Burda yazılanları okuyor biliyorum ondan yazıyorum ;)
-

Originally Posted by
Serber
Yooo tanıdığım biri, yüzüne yakında söylicem zaten biraz daha oynamasını izliyorum. Burda yazılanları okuyor biliyorum ondan yazıyorum ;)
İletişimi direkt sağlasanız daha sağlıklı olur. Anladığım kadarıyla sizde kurucu değil de b vardı. Kurucu olsa zararda olmazdınız.
-
Tavsiyeniz için teşekkür ederim ama son virmanıyla BMW aldı kendine biraz binsin buradanda kandırdıklarıylada topluca açıklayacağım. Geçmişte yaptıklarıyla beraber buradan fragman gectim.
-
Tavsiyeniz için teşekkür ederim ama son virmanıyla BMW aldı kendine biraz binsin buradanda kandırdıklarıylada topluca açıklayacağım. Geçmişte yaptıklarıyla beraber BANkERS
-
Evet Serhan, Eylül 1 de diğer mağduriyet yarattıklarında beraber toplu bir görüşmeye hazır mısın ?
-
Ne oldu sesin çıkmıyor? Serhaaaaaaan..
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri