Ýyi de metin abi madem o ka gen bilimcisin.......
Su soruyu cevapla madem
1. Hicbiseyin yetismedigi topraklar olan sadece etcil beslenen kuzey avrupali izbandut insanlarla
2. Bi gram et yememis sadece otcul beslenen en guclu iri hayvan goril maymunu
Tek kromozom bi fark var arada bizlen onun
Beslenme a dan z ye denisik yazdik ya
Bu irilikteki o benzerlik niye o zeman? Anasi danasi onu sunu yedi diye olamaz ya...
Bence kimse pirinc yedi diye ufalmaz et yedi diye buyumez
https://twitter.com/JSchanzer/status...879867905?s=20
Abd tr yi terorizme sponsor olmakla sucluyor demis
Trump tekrar secilemezse cig cig yiyecekler bizi
Araya bir ankdotla gireyim ben de.
Yýllarca önce olmuþ gerçek bir olaydýr. Bir þehrimizde üniversiteler arasý spor turnuvasý düzenlenecek. Bir üniversiteli bu yarýþmaya katýlýyor, yalnýz gitmemek için de biraz iri yarý arkadaþýný boks branþýna yazdýrýyor. Arkadaþý da " ya zaten bu kiloda gelenlerin bir tanesi gerçek boksör diðerleri senin gibi gezici, birisine sayý ile yenilir aradan çýkarsan, biz de bedava tatil yapmýþ oluruz" diye ikna ediyor.
Neyse turnuva baþlýyor, aðýr siklette 1 gerçek boksör 3 tane de beleþçi vardýr. Bizimki hesapta sayý ile yenileceði bir yarýþmacý ile eþleþir ama diðeri bunu gerçek boksör sandýðý için ringe çýkmaz, bizimki de gerçek boksörle finale kalýr. Finale çýkarken arkadaþý buna dayak yememek için sürekli rakibine sarýlmasýný tavsiye eder. Maç baþlar bizimki acemi aþýklar gibi rakibine sarýlmaya baþlar, hakem bir, iki uyarýr ama nafile bizimki dayak korkusu ile sarýlmaya devam eder. Nihayetinde hakem bizimkini köþeye çeker ve en büyük tehdidini yapar.
"Adam gibi dövüþ yoksa senin boks hayatýný söndürürüm."
Senin cevap da arkadaþýn genetik bilimci olarak meslek hayatýna son vermeyi amaçlýyor gibi..
Biraz sakin ol, hiç birimiz konuþtuðumuz konuda doktoralý deðiliz ki doktoralýlar bile yanýlýyor. Þunun þurasýnda fikir cimnastiði yapýyoruz.
..
Son düzenleme : ekfuture; 11-09-2019 saat: 00:08.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Tabiki canim ona ne suphe
Ayni misal
Hatta sizin ornek cok daha guzel
Ben metin bey e saka yollu takilayim dedim sadece
Yoksa nerden bilecegiz dogrusunu
Zaten saglik olsunda
Boyut muhim degil . ne fark eder artik dunya makinelesti
Ýri kiyim ufak tefek . ayni makine basinda calisirken fazladan bir guce ihtiyac yok
Yer Ýmleri