Bu son sizinle muhatap olup yazýþmam...
Aþaðýdaki siyaset baþlýðýna gelince...
Ne þaþaasý...Ne açýlýþý.
Duyan da Habur'dan PKKlýlarý geçirdik sanacak konvoyla.
Ben açmadým o baþlýðý. Yönetim benim adýmý uygun görüp de açmýþ millet siyaseten tartýþsýn, o kadar bölümü kirletsin diye.
Bu baþlýkta ise neredeyse kuruluþundan beri varým.
Buradaki siyaset ise, arada bir gel,ip de huzur bozmaya çalýþan troller dýþýnda., ayný kulüp içinde ayný düþüncedeki insanlarýn dolar geliþiminde etkisi olacak siyasi olaylar hakkýnda söyleþmesi.
Kavga niza olmaz.
Ama son zamanlarda, özellikle de bendeniz yazmaya tövbelemiþken (bozduk onu da o baþka), Barýþ harekatýnýn yarattýðý havadan da yararlanarak faþizan ýrkçý söylemlerle bu baþlýkta yarattýðýnýz baský hoþunuza gitti kanýmca.
Ama yok öyle...
Epey uðraþtýk, ter döktük bu baþlýðý belirli bir beðenirliðe kavuþturmak için.
Kaçýp gitmek yok.
Kaç sayfadýr usd yorumu yok.
recep erdogan vs pence görüþmesi baþlamýþ biraz önce.. piyasa oyuncularý masadaki kartlarýný boþu boþuna kullanmak istemiyorlar..bekliyorlar.. ama eminim herkesin hatýrlayacaðý enteresan bir volatil gün olacak.. seansýn bitmesine 2 saat var daha.. piyasa kokusunu alýr saat 6 dan once rengini belli eder büyük ihtimal..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Dolarda ve borsada piyasa mý kaldý...Kitlediler tüm piyasalarý...Ne konuþulacakki söylenecekki ?
Görüþme sonucu ne çýkar bimiyorum ama; hislerim beni yanýltmýyorsa dolar kuru düþüþ gösterecek gibi bir his var içimde.
Görüþmenin Ülkemiz için hayýrlý olmasýný diliyorum.
Gelin sizinle bir konuda anlaþalým Sayýn BORA YAÞAR...
Eðer iddia ettiðiniz gibi varsa bir faþizan/ýrkçý paylaþýmým
Getirin paylaþýn burada
Çekip gideyim hem siz hem de ben rahat edeyim...
Eðer böyle bir paylaþýmým yok ise
Siz yarým kalan istirahatinize devam etmeyin ancak ufak da olsa bir özür dileyin...
Ne dersiniz?
Adil mi?
Yer Ýmleri