-

Originally Posted by
murlak
Serbest piyasa koşulları olmadığı için dolar yükselmiyor, yoksa dth ile ilgili değil.
Serbest piyasa kosulu nedir ?
Burda ne yapiliyor mesela
-
Ben 200 baz puan indirim olacak diyorum. Merkez yine bizi kara kara düşündürecek. Ben vermiştim zaten çerez parası bekliyorum. Yıl sonu merkezin dolar kuru 5.60 herhalde oralara kadar getirecekler.
-

Originally Posted by
deepblue35
Trump çinle ilgili bile bu kadar konuşmuyor artık.Olayı tamamen bir iç siyaset malzemesi haline getirdi.
Zaten mevzu o. Çinle ilgili obsesif davrandıkça reelde çin karşısında ezildi. Kazanan belki yok, belkide çin ama us değil o kesin.
Mevzu başka şeyler olsunda çin konuşulmasın modunda epey zamandır zira ticaret savaşlarını kaybettiklerinin farkına vardılar ve ulusalcılık yapmanın bir herzeye yaramadığını gördüler ki zaten o tren çoktan kaçmıştı, artık dünya ekonomisine bağlı ufacık bir domino taşına birşey olsa en büyük taşı sallayabiliyor.
Ytd
-

Originally Posted by
vicente
Serbest piyasa kosulu nedir ?
Burda ne yapiliyor mesela
İdea ettiğin konuyu bilmiyorsun? Biliyor gibi fikir üretiyorsun boş konuşuyorsun, uzatmayacağım konuyu.
-

Originally Posted by
doctor
Zaten mevzu o. Çinle ilgili obsesif davrandıkça reelde çin karşısında ezildi. Kazanan belki yok, belkide çin ama us değil o kesin.
Mevzu başka şeyler olsunda çin konuşulmasın modunda epey zamandır zira ticaret savaşlarını kaybettiklerinin farkına vardılar ve ulusalcılık yapmanın bir herzeye yaramadığını gördüler ki zaten o tren çoktan kaçmıştı, artık dünya ekonomisine bağlı ufacık bir domino taşına birşey olsa en büyük taşı sallayabiliyor.
Abi olay şu
Cinbas inovatif değil
Amerikanski geri çekilip ikmal yollarını uzatcak onun sonra işi bitittircek
Bence yani
Cin ardındaki para gücüne guvensede nafiledir
Para puldur
Pata patatestir
Pala da paladır
-
Tramp Turkiyeye yaptirimlar kalkacak,
Benjamin 5.730
y.t.degildir..
-
Tramp reise dakikada bir tesekkur ediyor...
y.t.degildir..
-
Herif lakapli trump dolara tecavüz etti yine
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri