-

Originally Posted by
alenichev
2020 de gelismekte olan ulkelere 100 milyar dolar civarinda para girmesi bekleniyor. Bunun neredeyse yuzdw 70 tek basina Hindistana gidecek. Turkiyenin pastadan alacagi pay yuzde 1 ya da 2 olur.
SM-C5010 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Negatif faizli tahvil döneminde bizim eurobondların getirisi gayet makul. Biraz engebeden düz yola çıksak para akacak buraya
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
-
Deutsche Bank'ın üçüncü çeyrek zararı, yeniden yapılanma ve bazı birimlerde gelirlerin düşmesinin etkisiyle 832 milyon euro olarak gerçekleşti.
-

Originally Posted by
ayhan53
Usd/zar 14,8999 +0,2779 +1,90%
+% 2.56 ......
-

Originally Posted by
dublerakı
+% 2.56 ......
daha da gidiyor trump bunlara mı daldı
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
Papaz yakalamış olabilirler ...
-

Originally Posted by
ayhan53
200 günlük EMA'ya çarpmış.
Pair trade var gibi.
-

Originally Posted by
rxpu
Aslında hepsinin belgesi var ama belgeler çok eski ve Türkiye'ye ait değil. Avusturya'da maaşlı çalıştığım zamanlardan kalan bordrolar ve orada elde ettiğim diğer resmi gelirlerin belgeleri. (Çoğu bordro ve gelir belgesi 2001-2004 yıllarına ait.)
Oradaki parayı buraya hiç karıştırmıyordum. Hatta yok hükmünde gibi düşünüyordum. Parça parça ilk kısım 50-60kUSD kadar.
Bankaya yatırınca bir şey soracaklar mı?. Tükiye'de 19 senedir hep TL mevduatta olduğum için döviz yatırırken sorun olur mu onu bilmiyorum? Bir de 10kUSD'de mi sorun olur 30kUSD de mi yoksa 50kUSD'de mi?
Sayın hocam, bugüne kadar yalnızca Odea'da hiçbir şey sormadan parayı hesaba aktardılar. Bunun dışında Teb, İng, Fiba, Finans kaynak sormuştu. Özellikle İng bu konuda çok sorun çıkarıyor, bilginize.
-

Originally Posted by
bartukara
Sayın hocam, bugüne kadar yalnızca Odea'da hiçbir şey sormadan parayı hesaba aktardılar. Bunun dışında Teb, İng, Fiba, Finans kaynak sormuştu. Özellikle İng bu konuda çok sorun çıkarıyor, bilginize.
Odeabank degisik bir banka. Ben yurtdisindan transferwise araciligi ile turkiyeye para gonderirken para odeabank uzerinden hesabima geciyordu.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri