Burada yaptýðý konuþmada, ekonominin kötüye gittiðini belirten ekonomist ve akademisyenleri hedef alan Albayrak, "Birileri çýkacak, isimlerinin baþýnda ekonomist, profesör yazan ama bu ülkeye zarar vermeye çalýþan, nereye hizmet etmeye çalýþtýðý, hangi tablolarý çizerek, milleti korkutmaya, Türkiye aleyhinde bir algý oluþturmaya çalýþan bu kiþilerin, terör eylemlerinde gördüðümüz ekipten farký yok." dedi.
Kaynak Yeniçað: Berat Albayrak 'ekonomi kötü' diyen ekonomistleri 'teröristlere' benzetti!
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/b...ti-255416h.htm
Hangi konu olursa olsun,ister KÜRT SORUNU,ister BARIÞ PINARI HAREKATI farketmez,farklý fikirleri boðmaya,yok etmeye çalýþýrsak,bu iktidarýn dümen suyuna girersek,sýra bir gün mutlaka size de/bize de gelecektir..
Defalarca demokrasiyi amaç deðil araç olarak görüyorum diyen birinin damadýndan farklý davranmasýný beklemek ancak saflýkdýr...
Ýstediði gücü buldukça adým adým planýný uygulayacaktýr...
Bazý þeylere cesaret edemiyorsa yeteri kadar güçlü olmadýðýna inandýðýndandýr...
Arkadaþlarým/kardeþlerim/yoldaþlarým yalvarýyorum sizlere açýkgöz olun,girmeyin þunlarýn dümen suyuna ...
Ne yani ben ekonomi kötüye gidiyor/gidecek diye düþünüyorsam terörist mi olmuþ oluyorum?
saygýlar/baþarýlar

Yer Ýmleri