bEN BU HAREKETLENMEYÝ YARIN BEKLÝYORDUM AMA ÞU SATIPTA HALA BURDA DALGA GEÇEN ARKADAÞLARA KAPAK OLSUN DÝYE HERHALDE. BUGÜN BAÞLADI![]()
bEN BU HAREKETLENMEYÝ YARIN BEKLÝYORDUM AMA ÞU SATIPTA HALA BURDA DALGA GEÇEN ARKADAÞLARA KAPAK OLSUN DÝYE HERHALDE. BUGÜN BAÞLADI![]()
Dalga geçmek aklýmýn ucundan geçmedi... Öyle görünüyor ise özür dilerim. Sadece kâr cebe yakýþýr deyip sattým.. hata yapmýþýz 15 lira daha pahalýya verebilir miþiz... ama hâlâ elimde kefen parasý kadar poltk var... Bu da bana burada yazma hakký veriyor.
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mal da mülk de yalan ama oyalanýyoruz iþte...
Ben yazdýðýnýzdan o sonucu çýkarttým çünkü benim yazdýðým olayda satanlar ekmek parasýna 3 kuruþa falan satmýyorlar ederinin 10 katýna yani çok karlý satýp çýkýyorlar týpký sizlerinde karla satýðýnýz gibi nasýl satmasýnlar diyede kendi görüþümüde o yönde olduðunu belirtmiþim ona raðmen siz öyle yazýnca baþkada bir anlam çýkmýyor sizden alýntý yapýp yazan sn jonatanki zaten belli. orda duruyor
yazý. neyse özür dileme erdemi gösterdiðiniz için saygý duydum size. sorun yok. umarým herkes nerede ve ne pozisyonda ise orda çok kazansýn![]()
15 dakika geçikmeli veriye göre hacim 21500 ve tahtada normale döndü
nasýl normal derseniz yukardan lotlarý lüpletti ve saldý tekrar bu tahtayý takip edenler bilir. çünkü bunu her kanalda yaptý.
80 den 14200 civari islem olmus gördüm.
Yani ne oluyorsa burada oluyor. Alan satan bu fiyatta anlaþmýs gibiler. Vermek isteyenlere burayý iþaret ediyorlar.
Fýrtýna duruldu galiba yaklaþýk 27000 iþlem oldu þimdilik. ben daha önce görmedim bu kadar iþlem bu kaðýtta
Açýkçýlarýn yaptýklarýný saymýyorum. kaðýt brütte þu anda. yani gerçek para gerçek kaðýt el deðiþtiriyor....
3 aylýk ortalama iþlem 3000 bu arada ki kaðýt 3 aydýr hareketli zaten![]()
Yer Ýmleri