Erken girmiþim.....neyse az almýþtým..yarinda duserse stoplarim
MI MAX cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Þimdi Osmaným oralerim olsaydi patlatirdi sorularini;
Arkaþlar benim bir miktar param var, sizce buradan soda alýnýrmý, yoksa oradan alýnýrmý bilemedim.
Þimdi uzun zamandýr burayi takip ediyorum yabancýnýn sodadan 100 milyona yakýn çýkýþ yaptýðýný takasla paylaþanlar oldu.
1-madem yabancý satýyorsa bunu Türk soda yatýrým iþleri daire baþkan yardýmcýsý bilmiyor mu. Biliyorsa 4.70 den niye alsinki tahtanýn sahibi Türk kendisi. Çek dibin dibine gelsin satsýn ibine.
2- satmýyor mu, patlat iki haber ne bileyim kapasite kullanýmýný yari yariya düþürecez, küresel kriz, konjektur, savaþ vs. Temettü bedelsiz ikinci bir emre kadar Barba'yý alýn.
Wyoming den sonra Þefaatlide kazmayý vuracaz, felan.
SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eþeðe semer alýnýrken fikri deðil ölçüsü alýnýrmýþ. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alýp satmayýnýz.
Barba![]()
![]()
An itibarý ile iþ yatýrým elindeki mal ile(204 milyon) doyçe ve çitinin elindeki malýn toplamý kafa kafaya gelmiþ durumda.
Eeeee ne olmuþ yani, - heeç caným dikkatimi çekti.
SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eþeðe semer alýnýrken fikri deðil ölçüsü alýnýrmýþ. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alýp satmayýnýz.
Maliyet 6
5.4 a gelirse bu fiyattan itibaren kademeli olarak maliyet düþürmek için alýþa baþlayacaðým...
Redmi 5 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri