5 yýl sonra 2 ye katlamýþ olacak
25 yýllýk borsa deneyimim ve yaþlý bir insan olarak acizane tecrübem bunu yazmamý gerektirdi zira burasý 4-5 yýllýk süreçte tuzaklarla dolu bir alan.yatýrým bitecek ve yatýrýmýn bir yýl sonunda semeresini alacak ve milyarlarca liralýk borç ödeyecek.belkide temettü ve bedelsiz rafa kalkacak.genç olanlar 4,80 tl li fiyatlardan alsýn biriktirsin.10 yýl içinde bu hisse 20 tl bile olur. benim okadar yaþayacak ömrüm yok dostum. bir ayak çukurda zaten.bunlarý yazýyorum ki belki bir kaç garibaný kurtarýrým diye.
belkide yanýlýyorumdur yanýlmayan bir tek Mevlam dýr
yatýrým tavsiyesi deðildir
olabilir kardeþim belkide 15 tl olur zamanýn varsa sinirlerin saðlamsa bekle.4,80-5,90 tl arasý dalgalanýr durur.bunun ötesi yok. 5 yýl içinde bundan baþkaSI BEKLENMEZ BU KONUMDAKÝ HÝSSEDEN.FAKAT terörist amerika ile iliþkiler bozulmaz ve yatýrým biterse 5 yýldan sonra 15-20 tl arasý olacaðý aþýkardýr.
Yaþým 21 , beklemeyi 16 yaþýmda almýþ olduðum Tüpraþ'ta öðrendim. Sýradaki ödevim Soda ,Þiþecam ve iþtirakleri arasýnda bana göre en fazla potansiyel Soda'da var. Yönetimin þeffaflýðý, büyüme potansiyeli , kasadaki paranýn son derece iyi çalýþtýrýlmasý bende bu hissede al sat ile para kazanmaktan ziyade þirkete ortak olma isteði uyandýrýyor.
Sn bozoklu5, üzmeyin bizi rica ederim, hisseler iner de çýkar da, Allah size saðlýklý ve hayýrlý uzun ömür versin sevdiklerinizle. Bol kazançlar ve onlarý afiyetle ailenizle yemeniz de nasip olsun. Hepimize de. Saygýlar sunarým.
Þirketin her sene yaklaþýk 200 milyon dolar kâr yapacaðý aþikar, 5 sene içinde Abd'ye 1 milyar dolar yatýrým planýný bu kârlar ile finanse edebilir, Kasadaki mevcut nakit ise ayrý bir güven veriyor. Bunlar alt alta eklendiðinde gün sonu fiyatýnýn ne olduðunun kritiðini yapmaktansa uzun vadede Soda'yý dünya markasý yapacak geliþmeleri okumak zihnimi rahatlatýyor.
sayýn kardeþim sizlerin üzülmemesi için yazýyorum zaten.yazdýklarým inþallah doðru çýkmaz.iyice okursanýz çok haklý ve mantýklý düþündüðümü göreceksiniz. 5 yýl süreyle bu hisseden bir þey olmaz borsa 130 binde olsa 4,8 -5,90 tl arasýnda üç aþaðý beþ yukarý ederi budur.yabancý deli gibi satýyor. 5. yýlýn sonunda gelip alacaktýr eminim.doðru yerde ve doðru zamanda alýnýrsa korunaklý olur OSMAN BEY
Yer Ýmleri